Valla tebrikler gerçekten güzel olmuş Hele geyik motifi şahane durmuş devamını bekliyoruz Metehan abi
Mehmed tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Hayırlı olsun abi Böyle ballandıra ballandıra anlatınca bizleride heveslendirdin Kazasız belasız bol atışlar dilerim
-
Sultancığı tek geçerim Sultan papağanımdan sonra Muhabbet Kuşları pek bi ufak gelmeye başladı MaşAllah bu arada hepsi pek bi tatlı
-
Yani benim yediğim yumurtalardan aslında civciv çıkabilir mi her yediğim yumurtada o civcivler aklıma gelecek Canice geldi şimdi kulağıma
-
Bende bu aralar bıldırcınlara merak salmıştım bu resimler iyice körükledi artık Resimlerdekine yakın güzel bir kümes yapılacak 3 dişi 1 erkek tarzı bıldırcınlar alınacak ve güzel ötüşleri beklenecek.büyükşehirde doğup büyümenin verdiği cahillikle bi sorum var bıldırcın yumartaları yeniyo eyvallahta içinde yavru oluşan veya oluşmayan nasıl ayırt edilip yemeklik oluyo ben onu çözemedim
-
kabullenirler merak etme başta bendede öyle olmuştu ama şimdi alıştılar spor ve hobi amaçlı yaptığını söyleyince( ki zaten öyle) ses etmiyolarBakalım şimdilik oyuncak falan diyip geçiştiriyorum ama sonra ne olur bilemem
Tüfegin hayırlı olsun gez arpacık sorun degil ben buzamana kadar gez arpacık hiç kulanmadım stoeger in namlu kalitesi güzel vede hafif bir tüfek güle güle kullan ..
Evet hiç sorun olmadı en çok o konuda endişe ediyodum Ve gerçekten şahane bi tüfek
-
İnşAllah evde de büyük bi problem çıkmadan kabullenirlerse daha da güzel olacak.Herkese iyi temennileri için teşekkürler
-
Çok teşekkür ederim sağolun Allah sizlerede kazasız belasız atışlar nasip etsin
-
9 Kasım 2011 yani 3-3.5 ay önce aldığım tüfeğin konusunu açmak bu güne nasipmiş Sağolsun Kafa Avcısı nickli Metehan Abinin yardımıyla ilk havalı tüfeğimi aldım.Kendisin gerek sağladığı imkanlar gerek güvenmesi için bir kez daha teşekkür ederim dürüst ve ahlaklı bi tüccar olduğunu görmüş oldum 3-4 gün öncede 10 15 metre atışları gerçekleştirdim gerçekten tatmin edici geldi.İlk başlarda gez arpacık yok acaba hata mı ediyorum diye düşünsemde dürbünle atış gerçekten bi harikaymış düşündüğüm kadar zahmetli değilmiş :)Konuyu fazla uzatmadan resimlere geçiyim
[Resim Engellendi: http://e1202.hizliresim.com/u/k/2tpr1.jpg][Resim Engellendi: http://c1202.hizliresim.com/u/k/2tps3.jpg]
Bu arada ev ahalisinin verdiği tepkiler ise deli misin ne işi var bu tüfeğin evde hangi akla hizmet aldın tarzıydı ama atış keyfi hepsini unutturdu Ve galiba dolap kapağı biraz zarar gördü