html ve mft biraderler makul, akla yatkın önerilerde bulunmuşlar, ancak günümüzde tıbbi olanaklara ulaşımın kolaylığını da göz önünde tutarak bir ara sağlık kuruluşuna başvurup, rahatsızlığının organik kaynaklı olmadığını teyid edersen de iyi olur. Gönül rahatlığı ile yazılan öneriler doğrultusunda grupların kralını yaparsın. Kolay gelsin..
drhsyn6406 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Pcp'lerden sonra bir kenara koyduğum mod 125'imi, forumda tesadüfen bir yazıdan aldığım fikirle sökerek, yay ucundaki 115 gr lık extra ağırlığı çıkardım, sonuçta sarsıntı büyük ölçüde gittiği gibi deneme atışlarında, ilk halindeki penetrasyona neredeyse eşit değerler yakaladım. Bu kadar sarsıntıyı zamanında niye çektik?
-
geçmiş olsun, tüfeği Hatsan'a kolu bana düzgünce paketleyip...diyecektim ya Acil şifalar dilerim, herikinize de...
-
Kamuran biraderden edindiğim carbine 6.35; bence atıcılık için değil, çiftliğe, dağa, kıra gittiğimde ne olur ne olmazlar için başvuru silahı. Dipçik kaliteli ama ergonomisi bana göre değil, gez ve arpacığın yerleşimi nişan almada problem yaratıyor, tetik problemsiz, kurma kolu alışınca iyi,görünümü alışılagelmişden farklı ancak alışır ve seversin, kısa olması pratik kullanıma olanak sağlıyor, tek el ile kullanımı mümkün. Sesi ve gücü 'tamam abi' dedirtiyor. Kısaca savunma amaçlı havalı silah (Ben diyom, uyarsa!) kategorisinde Türkiye için tek geçerim, saygılarımla...
-
Hayırlı olsun kazasız dertsiz kullanmanız dileğiyle...
-
teşekkürler çalışmanızdan faydalanacağım, saygılar...
-
Değerli arkadaşımızın bir yeteneğini daha keşfetmiş olduk; fotoğrafçılık, çalışmalarınızı paylaştığınız için teşekkür ederim, saygılarımla...
-
hayırlı olsun; selefimi belirledim gibi...
-
hayırlı olsun, bayağı fonksiyonel görünüyor...
-
-
sofistike ustalık ve birikimin kullanıldığı güzel bir çalışma; ancak, tüfeği bana satacak olursanız lütfen ahşap kundağıyla kargolayın, saygılar...
-
hayırlı olsun, kazasız dertsiz kullanmanız dileğiyle...
-
emeğinize sağık Kadir Bey yolum oralara düşse de tanışsam sizinle...
-
benim 1000 cm den yaptığım grupmana ne çok benziyo...