Mustafa Bey,
Bir süredir havalı tüfek arayışındayım. Yazınızda marka ve modellerini sıraladığınız tüfeklerin tamamı aklımdan (gönlümden de) geçen ama malum bazıları bütçemi de epeyce zorlayan şeyler. Bu nedenle Hatsan'ın Mod 145'ine daha sıcak bakıyorum. Bir de, başka bir yazınızda bilgi verdiğiniz şekilde, Hatsan Torpedo 155 modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.
Size şunu sormak istiyorum, Hatsan'ın 145'i için "aman, aman uzak dur", "çok da kötü sayılmaz", "fena sayılmaz", "iyi sayılır" veya "fiyatına göre makul bir şecenek" demeniz gerekse hangilerini tercih ederdiniz? Ya da Torpedo 155'i beklememi önerir misiniz?
Yardımcı olursanız büyük memnuniyet duyarım.
Saygılarımla...
Avrupa sitelerinde yazanlar her ne kadar gerçeğe yakın olsalar da Amerikan sitelerindeki değerler de abartılı,
Yani uzun lafın kısası alttan kurmalı silah alınacak ve illaki güçlü olsun deniliyorsa kesinlikle Diana 460 Magnum,birde bu güçlere sahip olsun ama ucuz olsun alttan kurmalı olsun deniliyorsa Hatsan 140 - 145 modeli,güç olmasın alttan kurma olsun denilirse de HW77-97 derim,
Artısıyla eksisiyle bu silahları incelersek çok daha uzun yazılar yazılır,ben şimdilik burada duraklayayım,sorular olursa yanıtlarım.