murat tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

valla arkadaslar yazılanlara baktıkca ve uygulamaları gördükce üzülüyorum asalım artık millet yaw ben doguda 5 yıl kaldım her evde keleş var ruhsatmı soruyorlar ya bu ne ayrımcılık her evde cekoslavak malı namlulu tabancalar var kusuruma bakmayın kardenizli kardeslerim dogulu kardeslerimde ben burda havalı silahı elimde gezdiremiyorum.hangi ülkede yasıyoruz ya yoksa iki farklı ülkemi burası

kahrımdan ölüyorum türk oldugumdan utanıyorum atalarımdan utanıyorum sehitlerimden utanıyorum gazilerimin yüzüne bakamıyorum devlet fişini ceksin yeter bu cile
    ben doguda 5 yıl kaldım ordaki her vatandasımda silahın yivlisi var olmasınmı olsun daha iyisi olsungözüm yok ama aile palnlaması batıya var doguya yok silahlanmadoguya var batıya yok kelese bakınca safir t14 silahmı oyuncak be ölecek olduktan sonra hertürlü adam ölür tas at ölsün biz yörügüz iyi tas atarız attıgımıza iyi vururuz o zaman tas atmayıda yasaklasınlarsilah sart kardesim savas bölgesindeyiz eninde sonunda bizide içine cekecekler catalla kasıklamı savascaz kurtulus savasındaki gibi kendini feda edecek imanlı genc göremiyorum ben daha neyi konusuyoruz sayın yetkililer milat olmus kanunları presedürleri degiştirin o kanunlar yazılırken en iyi silah mavzerdi simdiben elime almam mavzeri
    konu safir meselesi değil safir senin benim milli sermayenin ihracat yaparlarken millet buna nasıl engel olursunuzsatın yabancıya o zaman yyabancı yaparsa her kanunu degiştirirsiniz nede olsa kendi ülkemde adamları zırh gibi koruyoruz aman bişey olmasın benim insanımıda kendi ülkelerinde yakıyorlar döverek öldürüyorlar bakın insanlarımıza yapılan psikolojik baskıya bakın biraz nüktedan ama hemde gülün biras bizim burda zivzal dediğimiz nasrettinhocavari bi amcamız var bu amcamız basına hasırdan kovboy sapkasını takıp motoruyla yaylaya giderken öle yerde koyun sürüsüyle karsılasıyor acı fren sag sol ama kurtaramıyor dalıyor sürüye 1-2 koyun telef olmus sahibide kosarak küfrederek ona doğru gelirken zivzal amca no panik no panik diyor amcamızı turist sanan cobanın oglu bababırak basımız derde girer hapislerde sürünürz gitsin .......turisti diyor.zivzal amcada bmw motorun binip gidiyor. işte ödü alınmıs bi toplum yarattınız buyrun marifetlerinize bakın yasamayıda yasaklayın kardesim bu cok bize ;hirr;

pazar gün patrıotumu söküp yağladım inanın içinde hiç yağ yok deseniz olacak ve çapaklı kısımlarını eye ile düzeltip yesil gresle yağadım silah g3 gibi oldu ilk atıs caaaaaatt yanımdakiler bile korktu duman felan ama 4-5 atıslar daha sakin ve sanki scma kendi kayıyormus gibi sakin be sessiz gitti kesinlikle yağlanması gerektigini düşünüyorum tek dikkat edecek sey emniyetteki ve tetikteki dili ters takmayın ben gibi 3 kere sökersiniz ;d;

arkadaslar bu pazar patriotu söktüm inanın içinde yok dencek kadar az yağ varmıs tamtakır yesil gresle yağladım sökecek arkadaslara tavsiyem pistonun üzerinde capaklar varsa veya cıkma ihtimali ince eye ile eyelesinler neyse ;tufey#;tufey# taktım ama silah krulmuyor tekrar söktüm ters takmıs oldugum parcayı düzeltip topladım ve bi deneme yapayım dedim amanın dannn diye bi ses duman felan cıktı öle bi güldümki yanımdakilerdekorktular pes pese 5 atıs yaptım 5. atısta cok az ses cıktı sadece sacmanın sesi geldi saat gibi oldu tüfegim saolsun veli abi tüfegi alırken yarı fiyatına daianın en iileri gibi tüfegin olcak demişti haklıymıs galiba bu siteyi yapanlardanda yardımsever üye olanlardanda allah razı olsun sayenizde cok güzel bi silahımız oldu saolun var olun

sevgili arkadaslar abiler kuacuk bazlı yesil gres cok yerde geciyor sitede bende veli beyden 1.nesil patroit almıstım ama daha kullanmadım bu yağı konusunda yazılanları okurken bi silahın fabrikasına tamire gideceginde aman yesil gresi silmeden yollama felan diye yazılmıs bu yag ile yaglamak silaha zararmı veriyor garanti dısınamı cıkarıyor bunu ögrenmek istedim birde maalum bi pazarımız var sabah yag almaya cıktım bp de buldum ama üzerinde kaucuklu kalsiyum bazlı gres yazıyo yemyesil dogru olan bumu acaba yardımcı olursanız sevinirim ;kffx;

ya arkadaslar benim kafam karıstı bu silahları aldık biz amma kaucuk bazlı yesil gresle yağlamak sartmı acaba yağlamazssak ne olur yaglanınca tüfegin sorun cıkardıgınız yazmıslar nedir düşünceniz ;kffx;

hayırlı olsun kardesim silahı eline alınca kalitesi anasılıyor siz iyi almısınız 280e ben 350ye aldım ama olsun deger diye düşünüyorum kendim sıfırlama lzaeri yaptım hafta sonu onunla sıfırlyıp deneyecem herkese hayırlı atıslar :thumbup:

gülelgüle kullan kardesim kazasız belasız.arkadaslar unutmayın bircok firma türkiyede silah yaptırıyor malboro tütünü türk kot kumasları türk zeki insan türk bize hatsan kanasmı yapıversin hava silahtan bahsediyoruz

valla kardes biz türk insanıyız bize bişey olmaz deyip ,atın ölümü arpadan olsun deyip aids olan kask takmadan 100 km hız yapan bi ingiliz gibi sag dan sollayan sinyalkullanmayan nükleer atıktan kacarak korunan milletin insanlarıyız işmi şimdi gözlük aaaaa sende canım ;şrofls;. ;rofl.; saka saka bunada ulan yakısmaz bu diye takmazlar ya heehehe takın kardesim kardesim insaat mühendisi baret neden takmadınız fırcası atarken elemanlarına elemanının ;kffx; kafası yarıldı kalas düştüde artık bareti birader demeden takıyorlar takın kardesi gözlüklerinizi

herkese tskler arkadaslar sabırsızca hafta sonunu bekliyorum silahı sıfırlayacam bide arkadaslar yesil gresle ne zaman yaglamalıyım hemenmi belli bi atıstan sonramı pelet olarak önerileriniz nedir uzun mesafede delip gecsin istiyorum :thumbup:

tesekkürler arkadasım silahım simdi geldi harbiden iyi silahmıs kundagı mükemmel işçilik yapmıslar gezi hiç kpırdamıyor iyi nisan alıncak gez göz hizalandıgında arpacık gezin centiğine tam oturuyor sıfırlandıktan sonra kacarı yok mod 125 e göre hafif tepmiyor kalite bu kadar mı belli olur yaw yerliler kopyayı bile beceremiyor geliştirip yapsanız ne olur acaba istediklerinde alasını yapıyorlar ama herseyden caldıktan sonra bi anlamıyok bence güzel bi tüfek arkadaslar :huh: