murat tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

;kffx; ya arkadaslar bizim forumdamıydı bilmiyorum sacma atmadan silah sırlama aparatı görmüştüm bu konuda bilgisi olan veya kullnan varmı lazerliydi sanırım silahın namlusuna sokulup dürbün veya tüfek gezi ayarlanıyordu

Satıcı 1. nesil son 1 tane kaldı dedi bende aldım hemen ama nedense bu kargocular getirmedi yaw sabır tasımıyız aaa hadi getirin

bu yesil gresin belli bi markası varmı acaba?her firmanın yesil gresi mi var var yoksa ;tese;kkur

sherkese selam arkadaslar elin gavuru ilk üretimde kusursuzmu yaptı sanki silah sanayinde türkiye ilk ücte su borusundan bile silah yapan bir milletiz alın diana havalı tüfekleri en kalitelilerinden bilinir ne durmdaydıngını görüyorsunuz bence safir cok güsel tüfek sadece tip olarak degil catırcatır domuz vuruyorlar yeterki yetenekli olunsun ben firmayıda ilgi alakalarınıda cok takdir ettim ömür boyu silahın ardındayız diyen bi firma yeni serilerde kalitesinde yükseltmiş gördüm ellerine saglık daha nice güzel ürünlereen iyisini yaparsa türk yapar