bekliyoruz atışlarının yorumlarını kaça aldın?
ENES tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
sen bak bakalım mustafa abi haberini bekliyorum. serdar abi değişik profilden zahmet olmazsa 1 kaç tane resim daha koyabilirmisin?
-
dampan hayırlı olsun ee olmuyomu dampanın tam oturmaması ne anlama geliyo? atış yaptınmı hiç?
-
bilemiyorum.sideprensi beni eklermisin patriot hakkında bişeyler sorucam. enes_4051@hotmail.com
-
hayırlı olsun benimde olcak 3 haftaya kadar insallah
-
Allah razı olsun.
-
Arkadaşlar bu konuda bahsedilen bir sürü sorunu olan tüfek 2. nesil Webley Patriot, 1. nesil yani bizlerin aldığı değil.
sağolasın 2. nesil olmasına sevindim.bende dün bi tane 1. nesil aldım sayılır Veli beyden.
-
konuda bahsedilen webley patriot 1. nesilmi 2. nesilmi?
-
HATTA BAYA Bİ YANLI
-
patriotun nişangahı arpacığı felen fosforlumu?
-
sağolun önerileriniz için ama oldumu tam olsun istiyorum açıkçası.sideprensi sen bi dene bakalım başarılı olursan bende uygularım dürbünsüz atışların nasıl zewk weriyomu
-
ben o tüfeği o şekilde dağıtsam kesin toparlıyamam geçen sene torun 4.5 luğu açtım bi günde zor topladım ağlıcaktım sinirden
-
ya bu dampanın daha ucuzu yokmu veya siteye gelmiyecekmi 150 ytl çok para
-
dürbün işini ne yapıcan bilader onada baya bi para ayırman gerekiyo ayak dampa felen onları görünce vazgeçtim gibi bişeyler oldu patriottan hatta havalı tüfekten bi patriotun fiyatı kadar para tutuyo nerdeyse
dürbün ayak dampa felen o işlemleri nasıl yapcen bilader ben onları bide fiyatlarını görünce patriottanda wazgeçtim havalı tüfekten benim için çok para bi patriot parası kadarda onlara werilcek
-
mod 125 den memnunmusun kardeş kaç metre ye atış yaptın
-
hayırlı olsun kardeş bi dene bakalım dürbün işini ne yapacaksın bende alıcam 5.5 luğu tercih etme sebebin ne ben kararsızım 4.5 mu alsam 5.5 mu
-
ok. kardeş .daha fazlı yardımcı olucak ustalar bişeyler yazın lütfenn
-
s.a arkadaşlar şu patriotu amma övüyosunuz yaw bende alem bari bi tane arkadaşlarda hep 5.5 uğunu almış 4.5 alanı görmedim 4.5 da daha uzak mesafeye gitmezmi mermi 5.5 yeterlimi diyosunuz saçmalarda 2 katı para 4.5 luğuna göre. bu patriotu olan arkadaşlar hangi dürbünü ve parçaları kullanıyo acaba aşırıya kaçmamak şartıyla yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.