Hiç fena durmuyor İnsanlarda panik yaratabilir ama dikatli olun.
MadCat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Çok güzel tebrik ediyorum nacizane.
-
Çok yol yapmayacığımı düşündüm fakat 1 senede 15 bin km olmuş ki ortalama 8.4 litre. Açıkçası gözüme batıyor
-
Bugün işe bisiklet ile geldim, insan çok çevreci hissediyor:D Ama hemen üstüme yağ bulaştırdım ne yazık ki . Dönüş yolu hafif eğimli, nasıl olacak göreceğiz. Dahon D8 alınacak listemde üst sıradaydı. Bisikleti dün akşam karanlığında aldığım için tam anladım ama teker ile gidon hizalı değil, nasıl düzeltilebileceğini bilen var mı ?
-
Bakalım herkes yokuş zorluğundan bahsetmiş zaten, bende merak içindeyim
-
Az önce 2. el tern c7 katlanır bisikletimi aldım. İlk kullanımı çok zevkliydi, katlanır bisikleti olan var mıdır camiamızda, önerileri olan ?
-
Klasik otomatik, tork konvertörlü, yüksek torka dayanıklı ve çift kavrama şanzımanlardan çok daha düşük bir arıza ihtimali var. Fakat yanlış hatırlamıyorsam yeni 2000 cc motor v40 larda var sadece, öncekiler çift kavrama powershiftti.
-
lovato , zavoli, brc , prins , landi renzo iyi markalardır. ancak aracınızın motor yapısı gereği sene içinde çok fazla km yapmıyorsanız lpg yi tavsiye etmem.
Fiesta 1.6 nın motor yapısının bir farkı mı varki diğer atmosferiklerden acaba, silindir ateşleme zamanları biraz farklı diye biliyorum sadece.
-
Bir yazar namlu değişiminden bahsetmişti, 5.5 u 4.5 a çevirmek istiyorum, nasıl olacak bu iş ?
-
Motorun ömrü zaten çok uzun bunlar atmosferik muhtemelen ömüre ulaşamayacaklar bile. Benim ortalama tüketimim 8,5 sizin ki kaç acaba?
-
Hayırlı olsun pişman olmayacaksınız merak etmeyin.
-
Teşekkür ederim sağolun.
-
Karar verebildiniz mi ?
-
Teşekkür ederim. Sanırım easy fast obd ıı tavsiye ediyorsunuz. OBD li sistemlerin motor ışığı yanmama olayı teknik olarak arıza vermemesi mi yoksa ışığı mı söndürüyorlar biliyor musunuz ?
-
Merhaba aracım 2013 model makyajlı kasa fiesta, ankarada LPG montajı yaptırmak istiyorum fakat marka seçimi ve usta konusunda biraz bilgisizim, yardım edin dostlar.
-
NİKULA 2-6x28E fakat bu tabanca dürbünü değil, tüfek dürbünü ama göz kurtarma mesafesi gayet güzel. Forumdaki bir arkadaştan ayaklarıyla birlikte uygun bir fiyata almıştım. İnternet sitelerinde de 180 tl civarı sanırım.
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
-
Çocukların olmayışını fırsat bildim, Evdeki poligonumda, cekmeceden pipod, ıslakmendilden atışyastığı yaptım ve dürbünü optik merkezleme yaptıktan sonra 15 clik üste aldım ama dikeyde hedefi merkezlemesine rağmen yatayda sağ vurdu. 8 metrede her birisine 3 er atış yaptım en sol üstteki tek delik, en sağ alttaki fiyasko.
Kullandığınız dürbün ne acaba, çok aradım tabanca için ama bulamadım uygun fiyatlı dürbün.
-
Çok iyi elinize sağlık.
-
Evet giriyor. Anime dünyası uçsuz bucaksız. Başlangıç seçecek genel kanaat biryer yok. One piece mesela gelmiş geçmiş en iyilerden kabul edilir ama kaç bölüme ulaştı bir bak:) Bence death note dan başla zaten bırakamazsın:)
-
Nasıl üye oluyoruz ki ?