Darbe gecesi eşimin yanına giderken ne olur ne olmaz diye arabadaki tüfeği eve çıkarma ihtiyacı hissettim.
MadCat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Amin. İnşallah herşey iyi dileklerinizde ki gibi olur.
-
O zaman 5.5 ada 4.5 namlu alabiliyor muyuz yani ?
-
Öncelikle inşallah hayırlı olur. Tecrübeli abilerimiz bize biraz bilgi verebilir mi ?
-
Onu hiç denemedim bendede gamo nu yeşil saçma tuzağı var 5.5 affetmiyor tabi.
-
Bende 5.5 var sanki biraz yavaş kalıyor. Birdaha alacak olsam 4.5 alırdım.
-
Burda hemen herkesin aklına mayın gelecektir. Fakat manga okumayı seviyorsanız, hatta animeside olsun diyorsanız çizimleri ve müzikleri ile kesinlikte tavsiye edeceğim bir seridir.
Animesi için:Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Mangası için:
http://www.mymanga.me/manga/Claymore -
Kendimi orta şeker bir atıcı olarak görürüm demek ki büyükler ligi efsaneviymiş.
-
Çok teşekkür ederim servisler biraz inatçı dinlemezler ise dava açacağım amerikada fiesta ve focusun şanzımanının sorunlu olduğu kabul edilmiş ve 10 yıl garanti ile satmaktaymışlar. Bizim memlekete reva görülen hizmete üzülüyorum.
-
Dolar ucuzken dealextremeden 2 defa rc heli almıştım, hover özellikleri yok , indoor heliler oluyor genellikle ucuz heliler zaten rüzgar dayanıklılıklarıda fevkalade az, yani ucuz rc nin avı olmaz
-
Size bir GoPro yakışır
-
Özellikle 0-10 km arası dur kalk yavaşla devam et şeklindeki trafikte aracım gaz yemiyor gibi titriyor bu aradada devir yükseliyor benzer problem yaşayan var mı acaba ?
-
Evine nede güzel alışmış, bizim kedi maşallah koca evde bile durmuyor
-
6 ayda bir servis aralığı ve servis ağının gerçekten zayıf olması çok problem yoksa mazda
-
Piyade tüfeğinde özellikle 7.62 cal gibi öldürme amacı olan optimal bir çap seçildi ise amaç seri atış isabetliliği değil tek atış isabetliliğidir. Bu değerlere bakmak lazım diye düşünüyorum.
-
Gamo pro-match hatsan At-44 5.5.
-
Ben en iyi fiyat performansı gamo matchde bulmuştum. 4.5 için çok iyi ceviz kırıyordu:)
-
85 bin bandında benim en çok hoşuma giden 2. el volvo S60 D5 ler. İkinci eli düşük olduğu için tam fırsat arabaları.
-
Fordların sürüş dinamikleri çok güzel, yeni kasa mazda 3 de ford şasisi olduğu için kasası çok rigid ve direksiyon tepkileri mükemmel, fordun yeni dizel otomatiklerinin powershift şanzımanı ıslak tip, daha sağlam, arabanın 0-100 değeri biraz düşük ama tork hissiyatı manuel kıvamında, filo çıktısına denk gelmezsen ZEVKLİ bir araba.
-
Astra dizel otomatik test sürüşüne çıktım. Araç çok rafine. Yol tutuşu mükemmel. Sadece fiyatı peguot kadar ucuz değil.