güle güle kullanın.
yamahalogist tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
malesef yok.varsa imkanın kundağı kendin yaptırabilirsin.
-
yolla bir şekilde çözüm bulurlar ben kurarken namluyu kaçırmıştım elimden..silahı alıp yenisini vermişlerdi.yardımcı oluyorlar.
-
video çok güzel...ama modifiye ye gelince iş kesinlikle japonlar(mıtsubishi,subaru,nissan,toyota)lar diyorum..bmw vs hikaye:))
-
iyi eğlenceler...:(
-
biraz daha açarsan sevinirim konuyu??
-
bu konuyu bende merak ettim..sadece bir kez buluşmaya gelmek nasip oldu..arabam olmadığı için.ve cumartesi öğleye kadar mesai olması sebebiyle..bazı yazılanları okudum da şimdi yeni kurulan gruba dahil olabilecekmiyiz??yoksa 10-20 metre yan tarafta yutkuna yutkuna bakmak lamı yetinilecek??(küçük bir scooter var şimdi kar buz soğuk demeyeceğim geleceğim inşallah:))
-
uzun zamandır foruma giremiyordum..epey güzel buluşmalar yapmışsınız resimler çok güzel..önümüzdeki hafta inşallah gelmek istiyorum..
-
bende hatsan mod 125 sniper kullanıyorum..size bir tavsiyede bulunayım..çok kullanışlı ve sağlam bir çözüm oldu dürbün için.
http://shop.tenburyguns.com/index.php?rout…product_id=8525
burada gördüğünüz ayaktan almıştım değişik bi ayak ayarlanıyor vsvs..ama memnun kalmadım bende resimde gördüğünüz gibi aslında tüfeğe monte edilen ve dürbünü tutan parça olarak iki kısımdan oluşan ayağın arasına vidaları çıkartıp oto camlarını yapıştırmada kullanılan silikolndan sürdüm..iki metalin arasında yaklaşık 5-6 mm mesafe vardı doldurdum o kısmı tamamen.iki gün kurudu şimdi süper bir dampa ayağım oldu..dürbün ayarı hiç bozulmuyor..silikon esnek olduğu içinde darbeleri ileri geri 1,5-2 mm esneyerek emiyor:))bu arada tek parça ayağı ben 35 tl ye almıştım.. -
sade kullanışlı..güzel oldu bencede:)
-
hatsanda yok öle biri....yokk!!
-
hayırlı olsun güzel tüfek walla..size bu silahı hatsan mod 125 sniper le takas şansı sunuyorum..ne dersiniz üstüne hiçbirşey istemiyorum..:))
(içki kötü bişey...içki kötü bişey....?=)&%+^^.....) -
selamlar.herşey çok güzel,içten görünüyor,nazar değecek diye korkuyorum walla..uzun zamandır sizlerin arasında değildim,ameliyat oldum hastaneler yatak döşek yatmalar,yeni toparlıyorum.en kısa zamanda buluşmak görüşmek dileği ile kolay gelsin hepinize..
-
kamuran mcrae 2 :))
-
proje arkadaşımın ailende sağlık sorunları var malesef..bir süre ara verdik.boru konusuna takılmayın,kullanacağımız değil sadece öyle bir malzeme varolduğu için geçti muhabbeti..
-
güzel olmuş eli,nize sağlık hocam:)
-
yaylıyı da kurmak sıkıntı her seferinde..konsantren bozuluyor.bolt mekanizmalar çok hoş bence...
-
off diyorum..
-
walla ben üşenmeden 20-30 pellet harcıyorum..atıyorum sağdamı??5 clik...atış..olmadımı bi beş klik daha...dürbün sıfırlanınca bide bakmışım atışa doymuşum:))
-
iki gün önce işyerinde(kaybolmuş,tertemiz parfüm kokuyor yaw) bulduğumuz yavru tuvalet eğitimli yaklaşık 4-5 aylık olduğunu düşündüğümüz. golden retriever cinsi köpeğe gerçekten bakabilecek sahip arıyoruz.ilgilenenler bana acil mesaj atsın lütfen.