Yıllar önce gitmiştim mod 54 ün yayını değiştirmeye iş değilde hobi amaçlı
bu işi yapıyor gibiydiler silahın yayını iki haftada ancak değiştire bilmişlerdi demekki işleri dahada boşladılar..
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Yıllar önce gitmiştim mod 54 ün yayını değiştirmeye iş değilde hobi amaçlı
bu işi yapıyor gibiydiler silahın yayını iki haftada ancak değiştire bilmişlerdi demekki işleri dahada boşladılar..
Hayırlı teskereler Metehan..
Diş aç abi daha orjinal olur namlu ceketi ne kadarda sıkı olsa yaylı sonuçta eninde sonunda oynar.
Böyle şeyler yapma abi bizim tüfekler strese giriyor
şaka bir yana eline sağlık güzel görünüyor ucunada keşke moderatör için diş açsaydınız eliniz değmişken hem daha dengeli olurdu.
Şanlısın çıkıp gitikleri için geçen yaz benim ortak dükanın dışındaki kerten keleyi yaklaşık 20cm
yakalayıp besleyeyim diye kovalayıp dükkana sokmuş bir hafta sonra ben vitrinde güneşlenirken gördüm
ağa içerde kertenkele var dedim abi bir haftadır arıyorum onu dedi:)
sonuç ya ben ya o dedim
en düşük ayarda çok atış yapmak için aldım 4.5 i bizde ömerliye gidiyoruz ama sizinle de gitmek isterim hem tanışmak
için hem yeni poligonlar öğrenmek için.
Yakacık uğurmumcu zaten benim evimin ve iş yerimin olduğu yerler.
Aksu av dan bende kral bullup s 4.5 almıştım sonuçta yeni ürün diye kafam karışıktı ama sağolsunlar
kırmayıp fabrikadan son seriden getirtip yollamışlardı.
Bu arada mrt083 istersen benim silahla atışa gidebiliriz:)
Eline sağlık değişik bir çalışma olmuş namlu kısalınca ses artışı oldumu?.
kundağın alt kısmında delik var kutudan çıkan uzun alyan anahtarla sıka bilirsin.
Yapmayın şunu arkadaşlar ülkemizde satılmayan silahları gösterip bizi mağdur etmeyin..
gerçekten çok iyi düşünülmüş ..
Kendi adıma dün fabrik ile görüştüm s kundağın yeni ürün olduğunu ve çıkan bütün tüfeklerin yeni namlu olduğu
ve aliminyum dürbün kanalına sahip olduklarını söylediler ki namluyu beğenmeme durumunda geri gönderirsiniz halederiz dediler enbüyük sıkın
şarjörlerde olduğunu onunda ilk postada çıktığını ve şuanda hatasız olduklarını söylediler..
yaylı candır ama pcp canlıdır:)
valla abi tüpü aldım alalı hep huzursuzum tüpe üvey evlat muamelesi yapıyorum..
nedir bu çektiğim hobiden istediğim silahın vortexi bir türlü çıkmaz on bırakır başkasına bakarım onunda kalibresi
bize uymaz ..
Ama bu sefer kararlıyım gerekirse fabrika ile görşüp bekleyeceğim kalibre için regülatör konusunu sanırım Mustafa Ekiz halleder.
kısa mesafelerde de olsa tüp ile atışa giderken tüpün vana kısmını özellikle yan kısımlara gelecek şeklilde sabitliyorum vana darbe alırsa
hareket yanlara doğru olsun diye sonuçta en zayıf yeri vana gibi duruyor.
mutlaka görüşeceğim kralda orjinal regülatörlü tüp ile ilgili bir çalışma var mı bildiğiniz?
ne kadar beklesek de 4.5 e çok talep olmadığından eski namlu gelmesi muhtemel olacaktır namlu değişimini
fabrika yapıyormu peki bilginiz varmı
Çok teşekürler bilgi için bu silahın s kundağı çıktıktan sonra çok niyetlendim almak için ama hep soru işareti varı
4.5 kalibreden hiç ses çıkmadı çünki.
Benim istediğim en düşük ayarda 100 atış yapsın gerekirse regülatör taktırayım stabil olsun du
ama yeni namlular ne zaman çıkar bizim sipariş etiğimiz silahta hangi namlu olur bunlar şimdilik mumama gibi duruyor .
Pek yeri değil ama konu kral bullpup olunca sormak istedim
bu silahın 4.5 namlusu nu alıp kullanan var mı 5.5 ve 6.35 ile ilgili az çok yorumlar var ama
4.5 den bahseden göremedim hiç bir yorumda (sadece sitede değil genel olarak )
ortalama kaç atış yapar 14 lü şarjörü nasıl namlu kalitesi nerelerde ?
Konuyu açanın elleri dert görmesin.
benim en çok çekindiğim konu pcp tüfeğin ve tüpün seyahat esnasında arabadaki varlığı uzun yola
giderken genelde pcp tüpü evde bırakır pompayı alırım ve tüfekteki tübü 50 bara düşürürüm ama
ısı ve genleşme beni her zaman rahatsız eder..