Hayırlı olsun tüfeğiniz , kazasız belasız atışlar dilerim
smithiseek tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bayağı emek verilmiş görüldüğü üzere. Elinize sağlık abi
-
Daha ucuzları bulunmazmı acaba amcam DAYM ders aletleri yapım merkezi nde çalısıyorda onlarda yapıyordu orada bir sorayım bakalım belki ucuza bulunur
-
350 tl çokmuş ya ona bende binada oturuyorum da hobi için evde ugraş olur diye heves etmiştim ama pahalıymış
-
Dahaufakları var hatta minileri bile var
http://www.cift-el.com/default.aspx?pid=14122&nid=59534
bunun fiyatı 350 tl olması lazım.
Verdiğinz linkteki mi 350 tl acaba ? Daha ucuz ise düşünüyorum doğrusu
-
Maşallah hakikaten çok güzeller canlılarınız.
-
Videolar için teşekkür ederiz
-
Tebrikler İsa abi
-
Doğru demişsiniz adı laser bore sighter dır .
-
Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun.
-
Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun.Keyifli atışlar dilerim
-
Çok güzel görünüyor.Güle güle kullanın inşallah
-
Hatsan-Jsb ile mod 99 ile çok güzel şişe kırıyor dogrusu ben çok begendim pelletleri 70-80 metreler de şişeleri patlatıyor.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın
-
-
Teşekkür ederim.Daha iyileri sizlerin olsun inşallah
-
Yok valla bakamadım yüksek bir yerdi gidemedim dogrusu ama birtane camın yarısı yoktu yarımcama 3 atış yaptım 3 atıştada birer parça kırdı camın kenarlarından ancak diğer tam camlara çarptı fakat ne oldu sonra bilmiyorum hiç birini kırmadı fakat dürbünden camların titrediğini görüyordum vurunca .
-
Arkadaşlarım abilerim bugün silahla atışa gittik ancak hava çok soğuk olduğundan pek klama fırsatımız olmadı doğrusu.Pellet olarak Hatsan-JSB exact jumbo rs 13.43 grain lik pellet kullandık . Yaklaşık 40-50 metre de boş bir ev vardı harabe şekilde.Camlarını vurduk fakat kıramadık o camları kıramayınca da bu silahla 200 metre de nasıl şişe kırıldı aklım biraz karıştı doğrusu
-
Paylaşım için teşekkürler Osman amca
-
Hayırlı olsun . Kazasız belasız atışlar dilerim .