Hayırlı olsun mod 54 güzel silaha benziyor görünüm olarak. Güle güle kullanın
smithiseek tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Logolar gerçekten güzel birde bunların stickerları yapılsa arabaların camların da hoş durur
-
Ben şehitlik tarafındayım abi dikimevi ya da abidinpaşa tarafın da oturan abilerim var ise yardımcı olurlarsa sevinirim
-
Paylaşımlar için çok teşekkürler Osman abi . Bende bir buluşmaya katılıp sizlerle buluşmayı çok istiyorum bugün İsa abimle tanıştım yakın zamanda sizlerle de tanışmayı çok istiyorum ancak nasıl geleceğimi hala bilmiyorum
-
Hayırlı olsun abi .Sağlıklı atışlar dilerim.
-
Hayırlı uğurlu olsun sağlıklı atışlar dilerim
-
Maşallah çok hayvanınız varmış
-
Çok güzel olmuş gerçekten güle güle kullanın
-
Hepsi birbirinden güzel bence elleirnize emeğinize sağlık tebrik ederim
-
-
Güzelmiş gerçekten Mehmet abi .Çekim yaptıgınız alette hoş bir aparat görüntüler güzel .
-
Çok geçmiş olsun umarım artık sorun yaşamazsınız.
-
Hayırlı atıslar dilerim.
-
Farklı pelletler ile grupman çalışması faydalı olmuş gerçekten tebrik ederim .
-
Tebrik ederim Kadir abi maşallah
-
Abidinpaşa civarındayım abi.
-
Gelmeyi bende çok isterdimde nasıl gelicegimi bilmiyorum abilerim :?
-
Estağfurullah abi nedemek teşekkür ederim
-
Geçmiş olsun . Hatsan servisi ile ilgili güzel yorumlar okumak iyi oluyor gerçekten bende sırf servisi falan iyi oldugundan hatsan a yönelmiştim doğrusu
-
Hepinize çok teşekkür ederim abilerim arkadaşlarım . Tüfek ile haftasonu ancak atıs fırsatım olucak onun dısında henuz durbun bile sıfırlamadım dogrusu Ankara Team buluşmalarına nasıl gelecegimi bilmiyorum Mehmet abi abidin paşa şehitlik tarafında oturuyorum da oradan nasıl gelirim bilgim yok hiç :?