getboga tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Gectigimiz pazar günü bol ruzgarli bir havaya rağmen grupman yapmaya ciktim.hw97k .177 ve fx t12 .22 tufeklerimle atislar yaptim.hw97k gercekten cok özel bir silah.tetigi ve isabeti kusursuz.t12 tufegimde mustafa serdar dan yeni bakimdan geldi.yani tufek iyiydi ama sanki daha bir baska olmus mustafa abinin elinden sonra.
    Atislar kum torbasi desteğiyle yapildi.

[Resim Engellendi: http://imageshack.us/scaled/landing/7/f868.jpg]

[Resim Engellendi: http://imageshack.us/scaled/avatar172/7/l2u7.jpg]

[Resim Engellendi: http://imageshack.us/scaled/avatar172/703/buuh.jpg]

[Resim Engellendi: http://imageshack.us/scaled/avatar172/10/ecak.jpg]

[Resim Engellendi: http://imageshack.us/scaled/avatar172/819/8ppc.jpg]

[Resim Engellendi: http://imageshack.us/scaled/landing/11/v08s.jpg]

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Gamo magnum energy pellet ile 2 pompada kırdıysanız benim tabancada sorun var demektir. Çünkü ben 3 pompa 5 mt mesafeden bile kıramadım bugun gamo match diabolo almayı düşünüyorum bide onu deneyeyim.

Benim zorakide hp 01 4.5 20m de sisenin neresinden vurursam vurayim kirmiyor.

Selam elinizdeki tufek gucu dizginlenmis dahili moderatörlu bir mod 125.guzel ve isbetli bir silah.hatsan genel anlamda iyi vasatin biraZ üstünde tufeler yapar.ve bazen sansliysaniz cok iyi tufekler denk gelebilir. Tufeginizle iyi markalarda pelet deneyin
    Misal rws super point hatsan jsb 16grn aa 5.52 16grn gibi.cok daha iyi sonuclar alacaginizdan eminim.size tavsiyem eger degistirebilirseniz durbunu optima 3.9 32 ile degistirin.oldukca saglam bir durbundur.dampayla kullanirsaniZ zaten ayari bozmaz. sadece durbunu dampaya sabitlerken civatalarini esit oranda sıkın.dampanin tufege baglanti allenlerinide iyice ve esit torklarda sabitlenmesine dikkat edin.boylece ayariniz hic kacmayacaktir.

.

Anlatmak istediklerimi deneyerek tam olarak anlamış olmanıza cok sevindim.Recoil sistemin vermis oldugu hissiyat bir cok arkadasın hosuna giderken beni rahatsız etmisti.Tüfek alacak arkadaşlara nacizane tavsiyem alacagınız tüfeği mutlaka deneyin.İyi bir tercih yapmıssınız.Fakat 48 52 nin kurması 54 ve 56 dan bir tık daha rahattır.Recoil sistemin kurulumu için biraz güç harcamak gerek.

Tek parca durbun ayagi 470th de bence iş gorur
    Fakat saglam bir durbun kullanmaniz sart. Falat mod54 ve 56 normal bir yayli gibi shake yapmaz.tepmesi durbun uzerinde oldukca siddetli olacaktir.bu bakimdan dampa kullanmak sart.umarim durbununuz kisa zaman icinde bozulmaz.size tavsiye ettigim durbunu bir dusunun derim.

Sevgili tolga. Hiç konusulmayan bir diger mesele daha var aslinda.mod 54 ve 56 recoil sistem sayesinde olusan tepmeyi dipcige aktarmaz fakat durbune aktarir.hemde her atista durbunu kirarcasina hirpalar.bu bakimdan bu tufegin üzerine koyacaginiz durbun kesinlikle diananin havali tufek setifikali durbunu olan durbunu olmali.http://avdoga.com/default.asp?x=9&urun=45
    Urunun linki.bu durbunu tek parca ayaklada kullanabilirsiniz.asla bozamayacaginiz bir durbun.sanirim turkiyede havali tufek setifikasiyla satista olan tek model.baska durbun kullanacaksaniZ.bu bence hawke olmali dampasiz kesinlikle kullanmayın. Ayrica on mercek capi 44 ten buyuk olmasin.
    Baska turlu markalardan alacaginiz ve dampasiz kullanacaginiz her durbun cok kisa zamanda bozulacaktir.unutmayin bu silahlarin lakabi durbun kiran.fakat 470 48 52 de boyle problemler yadamazsiniz.misal ben 52 tufegimde tek parca ayakla optima 3 9 32 kullaniyorum.ne bozuldu ne ayar kacirdi.oyle yuksek buyutmeli bir durbunde almayın. 9 yaklastirma ile cok rahat uzak mesafe atislari yapabilirsiniz. Simdiden hayırlı olsun.

Sahsen 54 kullanmis biri olarak recoil sistemin verdigi hissiyat benim hosuma gitmedi.nasil soylesem bir timeing sorunu varmis hissiyati uyandirdi bende.tufegin patlamasiyla recoil sistemin kayması arasindaki zaman farki bende sikinti uyandirdi. Bir tepme yok ama bir vibrasyon mevcut.mutlaka kullandiktan sonra satin alin.ben 100 e yakin atis yaptim 54 ile ve almaktan vazgectim.

460 magnum ve 470 th mod 48 52 54 56 arasında teknik değerler bakimindan bir fark yok.gecmiste 460 ve 470th nin kurma kolunu tutan mafsalin kirilma problemi vardı fakat yeni ithal edilen 2013 tufeklerde bu sorun cozuldu.470th bence de düşünülebilir. Oldukca guclu ve yakisikli bir tufek
    Fakat ben size mod 48 veya 52 almanizida onericem.56 ve54 butcenize agir gelirse recoil siztem olmayan fakat oldukca az tepen bu iki silahta sizi fazlasiyla memnun edecektir.

iki tufekte birbirinden cok farkli amaclara hitap eder.ilk once alacaginiz tufekle ne yapmak istediginize karar verin.bu sizin ilk havali tufeginiz olacaksa herkez gibi side arazide sise vurmak ve her seferinde daha uzaktaki bir siseyi vurmaya calisacaksiniz.sonra bu isten sikilip grupman yapmaya baslayabilirsiniz.sise vurmak ve tahribat atislari icin 56 veya 54 iyi is yapar.fakat ft ve grupman yapacaksiniz tx200 hw97k veya pro sportun 4.5ini tercih edin.bu tufeklerde safkan isabetlilik mevcuttur.tahribat atisi icin uygun degildir.56th ilede grup calisilabilir fakat tat vermez.ayrica 56th arazide tasimak ve ayakta atmal icin hic uygun degildir.5kg tufek dampa ve durbunle 6kg mi biraz gecer.tufegi n amacla kulaanmakta kararsizsaniz bence kendinize ucuz 2 el bir yayli alin.tahribat atislarindan sikilmazsaniz 56th veya 54 alin.grupman yapmaya baslarsaniz hw97k veya tx200 4.5 alirsiniz.ucuz ve kaliteli atislar yapabileceğiniz tufek olarakta stoeger x20 sup. 5.5 tavsiye ederim.isabeti ve gucu sizi tatmin eder.2.el orak satinal alin sonrasinda aldiginiz fiyatlara forumdan geri satarsiniz.

Paylaşım için tesekkürler.bu silahi almayi dusunmustum ve internetten bu silahin atis videolarını izledogimde 15 mesafeden 10 veya 15 atisin ayni delikten geçtiğini gormustum.siz bu guruplari kapalo ortamdami yaptınız. Yada dis mekanda yapyiysaniz ruzgar varmıydi.

RWS de 5,5kalibre 3 farklı çeşit 10kutu pellet kullandım, hepsi gayet temiz ve kaliteliydi. Bu markanın sahtesi mi var acaba?

Bende bu markanın bircok peletini kullandim oldukca iyi pelletler fakat bu hobi serisi beni oldukca sasirti.peletlerin ozellikler bas kisminda cok dikkatli bakarsaniz ve tirnaginizla uzerinden hafifce bastırarak yontarsaniz capaklar cikiyor.auni durum etekler iconde geçerli. 10 peletin 4 adeti temiz cikiyor.aldigim 5 kutuda boyleydi.zaten fiyattanda anlasilir.kalitesi genel rws kalitesinden cok düşük. Elimde 1kutu dan biraz az olacakti.bulursam ve isyeyen olursa isteyen olursa bedelsiz yollarim.grupman yapacagim diyorsaniZ almayin.ben bu peletleri babama vermistim mod 52 ile 20m den 1.5 litrelik pet sise vuruyordu anca.