getboga tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

diana mod 52 ve mod 48 tüfekleri hakkında:

1. pcp kalıtesinde atışlar yapabilirmi ? (25m lerden 5krş gibi gruplar çıkarırmı) iki tüfek içinde ?
    2.Genel olarak kalite 48 mi 52 mi?
    3.Geri tepme şiddetleri nasıldır?

Bir süredir iyi bir yaylı arayışındayım.İlk olarak hw97k almayı planlarken forumdan hemsehrim bora kardeşimin diyanalarla olan yakınlığı bu tüfeklere ilgimi artırdı.Diana adına bu iki tüfek arasında kaldım fakat bu tüfeklerin yelpazeleri geniş.Daha cok model var.Amacım 5.5 14.3 gr pelleti 80 m mesafede pcp ye yakın sorunsuz atabilecek ve 50m mesafeden 1tl çap hassasiyette grup yapabilecek bir tüfek arıyorum.Bu iki modeli kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum.

hw35s satış resimlerinde gördüğüm bu tüfekleri (hw25-35-55) resimler bazında kötü olarak düsünüyordum fakat you tube da izlediğim videolarda tüfeklerin sandığımdan çok kaliteli oldunu gördüm.Ayrıca isabetleri muazzam.50m ye kadar gurupman ve ft atışları için muazzam olur.hw30s tüfeğin isabetini videoda izleyin derim.You tube tan birçok farklı grup calışmalarını izleyebilirsiniz.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

aslında hesapladığınız kadar uzun sürmez.Neden derseniz coklu döküm aparatıyla pelletleri potada eritilen kurşunla nekadar hızlı döküldüğü görülüyor.Asıl süre tutan iş bu kalıptan çıkan işlenmemiş pelletleri pellet maker a yerleştirip çekiçlemek.Videodan izlenilen süre fazla fazla 10sn (bir pellet için) 250 adet pellet 40dk gibi bir sürede yapılır.Hatta pellet tüfekte istikrar sağlarsa başka pellet neden kullanılılsın ki?Her açıdan iyi olurdu.Fakat ürünü satın almak cok maliyetli.Sokağa atacak param olsa düşünmeden alırdım.Denemeğe deger.

Mail geldi.Ürün 4.5- 5.0- 5.5- 6.35 olmak üzere 4 ayrı kalibrede satılıyor. 56-58-60-62 avro fiyatları var.çoklu döküm ise düsündüğüm gibi soild pellet değilmiş.sadece işi hızlandırmak adına yapılmış kalıp.Bu 5li döküm aparatından cıkan pelletleri (beşli döküm aparatının fiyatı 45 avro) pellet maker a yerlestirip çekiçliyoruz.Yani toplamda 5li döküm ve pellet maker 105 avroya geliyor.Ayrıca türkiyeye gönderim yapıyor.sanırım korgo dahil 300tl gibi bişey tutar.Değermi bilemedim ????

ebay da numune pellet satıyorlar.denemek için.Aslında sitedeki yumurta videosundansa bir grup denenseydş daha iyi olurdu.Bakalım e postama cevap gelecekmi?Birde anlamadığım ki onuda e postada belirttim coklu lan aparat satıştamı??? bunu anlayamadım.Başka bir videosunda (sitesinde) bu coklu aparattan cıkan pelletleri tekrar işliyor.Acaba coklu arapattan cıkan bu pelletler soilt pellet olarak kullanılmıyormu ???Bakalım gelen maile göre anlıcaz.Maile aldığım cevabı paylaşıcam.

Abi zerafet hw97 dede mevcut.Ama pcp derecesinde isabet diyorsan hw derim.Yakında almanyadan amcam gelecek arabasıyla acaba orada daha cazipmidir fiyat??Araştırdım ama pek bir şey bulamadım.hele ki blue lamine hw97k süper