getboga tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Hem mağazayı gezip ürünler hakkında bilgi sahibi oldum hemde poligonda atış yaptım 😜

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Güzel keyifli video, öncelikle o kadar güzel mekanı boş bulabilmek çok çok iyi. Ben bir kaç farklı pcp ve yaylı tüfek kullandım halada kullanmaya devam ediyorum hn markasının bir kaç model saçmasını denememe rağmen hiç birinden jsb saçmalardan aldığım grupman neticesini alamadım. H&N saçmalarımin fiyatları genelde jsb den pahalı olmasına rağmen aynı performansı gösteremiyorlar benim düşünceme göre. Tüfeği birde jsb ile denerseniz daha iyi grupman yapacağınız düşüncesindeyim. Birde tüfekte kullanılan ekstra rail çok harika dikkatimi çekti. Tabanca ile grupman işinde bende gaza geldim fırsat olursa bende zoraki ile desteksiz 10 mt grupmanı deniyeyim.Size keyifli atışlar dilerim.

zaten ilk grup Hn (dağınık grupman) ikinci grup jsb (toplu olan) 😅 Hn benim Hw97k 16j modelimde ve hw100s silahimda steyr lg110 ft ve salon mideli olan silahlarimda çok iyi atıyor.Halen tüm silahrarimda Hn ftt kullanıyorum

Sevgili arkadaşım Umit’in yani sillahi Hw97k 7,5j versiyonunu güzel bir İzmir gününde deneme şansımız oldu.Bonus olarak feinwerkbau p44 pcp tabanca atışlarımız da oldu.Videoyu beğenip yorum yaparsanız çok mutlu olurum.Abone olarak kanalıma destek vererek yeni videolar çekmem için motovasyon da sağlayabilirsiniz.Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.

Harici İçerik youtu.be
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Elinize emeğinize sağlık çok güzel video, bundan sonraki videolarıda keyif ile izleriz inşallah, saçmalar hangi marka model acaba bana grupmanlar biraz dağınık geldi, her iki tüfekten de daha iyi performans bekliyordum. Ben 100 mt de elimdeki cricket ile grupman yapmadım ama daha önce İlk pcp tüfeğim Benjamin marauder ile yapmıştım onda jsb 18.13 gr ile 3.1 cm ctc yapmıştım.

Merhaba.102m lik net bir mesafede böyle kötü hava koşulunda çok konsantre olmadan yapılan atışlar olarak değerlendirince grup çok dağınık gelmeyecektir.Px5 ve Edgun da kullanılan Pelletler el yapımı pelletlerdir.İllaki marka pelletler kadar iyi olmasada fena değiller.edgun 6,35 46grn 900 fps civarında atarken Px5 5,5 24,3grn mühimmatı 790fps civarında gönderiyor.

Geçen gün yine rüzgarlı bir günde aynı yerde aynı mühimmat ile yaptığım 100m atışı size daha iyi fikir verecektir.

Huglu efecto px5 100m grup accuracy

Harici İçerik youtu.be

Sevgili arkadaşım Ümit ile sert vaha koşullarına ek yağmurlu bir İzmir gününde 100 ye yaptigimiz Grupmana ait güzel bir videoyu sizlerle paylaşmak isterim.Kanalima destek vermek beğeni ve yorum yapmayı lütfen eksik etmeyin.iyi seyirler…

Huglu Px5 vs Edgun Leshiy 100m grupman(sert rüzgar ve yağmur)

Harici İçerik youtu.be

Selamlar.Px5 .22 tüfeğimle sert rüzgarda yaptığım 100m grupmanım.Kanalıma desteklerinizi bekliyorum.Hepinize emniyetli atışlar dilerim.

Huglu efecto px5 100m grup accuracy

Harici İçerik youtu.be

Selamlar kullandığım onca Avrupa havalı silahtan sonra bende bir px5 pro .22 aldım.Forumda ilgili konuları taramaya başladım.Namlu tutucu ve ceketi çıkarmayı düşünüyorum.Regulatör konusunda iyi bir reg.takmayı ileriki dönemde bende düşünüyorum.Suan px5 için alınacak en iyi reg. Nedir acaba ?

Uzun yıllar sonra tekrar merhaba…sevgili kardeşim Ümit ile Edgun matador r3m ve raw hm1000x ile yaptığımız 50m ve 100m atışLarımıza ait YouTube videomuz.Keyifli seyirler.

Harici İçerik youtu.be

eski günlerim... hobinin en güzel oldu zamanlardi benim için.Bir oturuşta hiç kalkmadan diana mod 52 5.5 ile koridorlarında 500 pelet atmisligim bile vardır aman dikkatli olun.

22 grain ts 22 berbat isabet oranına sahip vortex te....gamo pro hunter şimdilik favorim...fakat bu 16 grain teziniz 18 grainlik jsb içinde geçerlimi çünkü mod 125 in en sevdiği pellet olduğu söyleniyor...

gamo pro magnum veya pro hunter pelet lerini herkez gibi zamanında bende alıp kullandım.Bu peletler gerçekten vasatın altında kötü peletler.ne ağırlık kalibrasyonu nede boyut kalibrasyonuna sahipler.bence paranızı sokağa atmayın!bence iyi pelet (iyi bir silah için) 50m den 1 inç grupman yapabilen pelet tir aynı şekilde iyi bir tufekte bunu yapabilmeli.derseniz ki ben 50m de şişe vurucam ve pelete çok para ver istemiyorum ayrıca her atıgimi da vurması mühim değilse pro magnum kullanılabilir.
    Ağır pelet konusuna gelince eğer tüfeğin uzun yıllar hizmet etmesini istemiyorsanız ağır pelet atabilirsiniz.5.5 mm bir yaylı tufekte 16 grn pelet kullanılarak elde edilecek hız 800 fps yi geçmemelidir.Bu hız eğer tufeginiz stabil se size çok isabetli atışlar yaptırır.