getboga tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

:) valla işte bu kadar isabetli dedim arkadaşa :) Paslanmamışız.Ee fatih sezonu açalım artık.Ayrıca sanırımkapalı alanda bu mesafede yaptığım ilk ve in küçük grupman bu oldu.Kapalı alanda bu mesefelerde deneme şansım hiç olmamıştı.Rüzgar yoksa peletler aynı deliğe giriyor malesef :)

Bagajımda duran ve uzun zamandır elleyemediğim hw97k tüfeğime iş yerinden bir arkadaşım bakmak istedi.Tüfeği ve kabiliyetlerini anlatınca bana olan sorusu "ya ne kadar isabetli olabilir ki ?" oldu bende oto parkta küçük bir kaçamak grup yaptım.40m civarı 1m eksik 1 metre fazla olabilir.full destekli fx 8,44 hawke sidewinder32 24xzoom.Tüfek yayı kendi modifikasyonuma tabidir.Stock değildir 12fpe gücünde atış yapar!

selamlar uzun zamandır yeni sitede paylaşım yapmıyordum fakat konu ilgimi çekti.Öncelikle harika bir tüfek almıssınız.Ben mod52 nin superior serısı 5.5 kalibresini kullandım.Sıfır olarak aldığım bu silahla cok fazla atış deneyimim oldu.Kullandıgınız tüfek oldukça güçlü bir tüfek.İlk 1000 atıştan sonra tüfek tepme güçünü azaltacaktır.Birkaç kutu peletten atış yaptıktan sonra dürbün takın.Bence sportsmach dampa almayın gerek yok.İlla dampa alacaksanız yatagun alın.Fakat ben bu silahla yatagun powerfull maunt saglam bir çift parça ayakla hawke varmint 44mm caplı bir optik kullandım bir sürede optima 3-9-32.Hiçbir sorun yaşamadım.Sağlam bir tek parça ayak bile işini görür.Dürbün olarak bütçen uygunsa hawke 3.9 40 al.Yada sıfır bir optima al.optimanın 3 9 32 dürbünu fiyatına göre cok iyidir.Bulabilirsen stoeger marka 4 32 prime optigi de kullanabilirsin.Cok saglam bir durbundur optiğide oldukça berraktır.pelet olarak ben 5.5 da jsb 5.52 atıyordum eteklerı yumusak bir peletti ve silah bu pelete bayılıyordu.4,5 kullanma sansım olmadı ama bence jsb 4.52 heavy deneyin ayrıca hn bararuda 10,66 sert ve ağr bir pelettir.Tüfek hangi peleti severse o peletle devam edersiniz.8,44 grn gibi hafir peletler 50m gibi mesafelerde size sıkıntı cıkarır mumkun oldukça agır pelet atmaya gayret edin.

Bu tufegi takım arkadasim hamatum ömer abi ve legatus cem kullanmakta. Ömer abi yukarıda belirtmiş 16 grn jsb sevdiğini fakat bu pelet in kalibresini 5.52 olmalı. Zira 5.51 ile yaptığımız atışlar dan istikrar alamadık! (Mavi kutulu hatsan jsb 16 grn peletler 5.51) kırmızı kutu jsb 5.52 kullanın! Ayrıca her 100 atışta namlunuzu kuru harbi çekin. Zira namlunuz fsb ise kirlenme fazla olacak ve isabetinizi bozacaktir

Hw97 acemiliği zamanlarımdan kalma konu hortamiş yahu.Thénighthawke murat abinin dediklerini uygulayarak Tetigi ayarlamıştim. Fakat bu işi murat abinin tam dediği giin yapmakta fayda var.tüfeği sökerek ve görerek. Kuruluyken dipcigi Tatli sert yere vurun ki kendiliğinden patlamasın.ayrıca anti trap çok hassas.sok meden önce mutlaka bantlayin. Tam karsiliginda olmazsa pulu ve civatasi sıkınca yamlur ve ise yaramaz.Tamyerinde ise sorunsuzca sıkıca sıkın korkmayın. Ama ben bu istemi soktum ve kullanmıyorum. Bu sistem olmadan da tüfek kurulu iken Tetigi ge basaniz da tüfek ateş almaz!

Hatsanın tx200 ü kopyalamaya çalıstığı bir tüfek dominator.özelikkle carbin modeli (40cm namlu boyu) hep aklımın bir köşesindeki bir tüfek olmustur.Agırlığı sorun edilecek ölçülerde de değildir.Bence tek sorun hatsan'ın bir türlü vaz geçemediği quadro tetik mekanızması.4,5 kalıbresi alınıp güçü düsürülülürse bence iyi bir silah olur.Birde namlu ve kurma kolunu 10cm kısaltsalar harika olurdu.