Hn Rabbit Magnum ! Ucuz olsun derseniz kalın memo 32 grain
getboga tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Gelmedik böyle güzel bir günde.serhat abim Hamster altın oranda olmuş!
-
IP işi tamamen şans hocam.ilk atışımda biraz üst atıp ipi nisan aldım pat diye düştü hedef.allah tan cem gördü:) sonraki 20 atışta isabet elde edemedim malesef ama islami kağıdını keserim
-
yivler oldukca belirgin dianalarda.sert bir peleti rahatca yuklemek icin girişteki yivlerin daha alçak olmasi gerektigini dusunuyorum.ayni durum yivli av tufeklerinde de olmali.
-
Diana namlulari almanya üretimi. Diana kendinimal ediyor.bildigim sey yiv setlerin yonu bircok silahin aksine tersi yonunde açılmış olmasi.ayrica yiv Setleri oldukca keskin haylara sahiptir . bu yuzden sert pelet sever.fielt target trophy 5.53 deneyin.bu yuzden dianaya koyulan sert ve kalibrasyonu kotu bir peleti bile baska silahlara oranla daha iyi atar.peleti keskin yiv setleriyle kendi kalibre eder.
-
97k ve tx200 ust duzey kabul ettiginiz bir cok pcp kadar iyidir.Amac grupman ve ft ise pcp teferautidan sizi kurtarir.
-
abi peki güçte herhangi bir düşüş oluyormu?
abi peki güçte herhangi bir düşüş oluyormu?
Yay onu dengeleyici hizi biraz dusurdu tabi.bu durumu dengelemek icin yay tutucuya 1.5mm kalinligind bir pul ekledim ve hiz istedigim seviyelere geldi.bu tufekler 11 fpe gibi degerlerde cok daha iyi sonuc veriyor.yani 8.44 jsb yi 790 fps ile atmalisin.
-
Hw97 ve 77 ayni silah.sadece kundaklari farkli.hw97 nin moderatoru aslinda sadece islevsel düşünülerek konulmus.sesi kesmesi icin degil.33 cm olan namlu boyunu fiziksel olarak uzatmislar.kurma kolunu kisa tutmamak ve tufegin rahat kurumasını saglamak aslinda esas amac.misal tx200 de namlu bu sebeple hw97 den daha uzun tutulmus. Bu bakimdan locktime daha uzun.tx200 carbin de ise namlu kisa locktime da kisa fakat bununla birlikte kurma koluda kisa.boylece tufegi kurmak icin biraz daha efor sarf etmek gerekiyor. Almanlar muhendislik anlaminda cok iyi dusunmusler 97k icin.namlu kisa kurma kolu uzun!!!
-
Selamlar.bahsettiginiz ses kurulu olan yayın tetik cekmenizle beraber bosalmasiyla yayin piston cevresinde titresmesinden çıkmaktadır. Ayrica ayni titresime yay tutucuda maruz kalir.tufegin bu sesini tabiki tamamen kesemesekte azaltmak mumkun.yayin girdigi piston yatağına rontgen filmi uygulanarak yapılabilir. Ayrica yaya derlinden veya teflondan yaptiracagininiz bir on dengeleyeci eklenirse yayin piston yataginda titresmesi engellenmis olur.son olarak yay tutucuya kalin bir gres uygulanirsa oradaki titresimde engellenmis olur.ben hw97 tufegimde bu islemleri yaptim ses oldukça azaldi.Sesten cok tepme azaldi.fakat bu dedikkerim bir hw97 ve tx200 icin geçerli. Magnum bir yaylida cokta iyi sonuc alamazsin.ayni islemleri mod52 de uyguladim yeterli bir netice alamadim.
-
Mete. 177 sanıldığı gibi ruzgarda afaki sapmalar yapacak bir kalibre degil.her halukarda hafif ve orta şiddette ruzgarda ft hassariyetinde yani 1 inc lik grupmani yapar.silahiniz hayirli olsun.buvsiralar herkezde bir styer alimi var.kiskanmaya basladim
-
Murat abi bir Harikasın.sen ve engin tecrubene hayranım
-
Tebrikler 100m ve ustu icin benim simdiye kadar gördüğüm en iyi gruplar.acaba durbun olarak ne kullandınız ve yaklastirma orani neydi? 100m de oldukca kucuk bir yere nisan almissiniz?
-
Benzer durumlar herkezin basina geliyor malesef.arkadasin biri benle gunlerce Pazarlık etmisti tufegim icin:) para hesabs yatmadan paket bile yapmayacaksin!!!!
-
Video ülke kapsaminda engelli
-
Tufek sifirmi alindi?sifir alindiysa ve az atis yaptiysaniz suan hiziniz 8.44 gr de 10 atis ortalamasi en azından 840fps dir buda 17.93 joul yada 13.22 fpe dir.pelet 50 m ye ulaştığında sisenin uzerine bırakacağı enerji ise 7fpe gibi olur.bir soda sisesini kirilmasi icin gereken optimum enerji 2fpe dir.yani 2 fpe lik bir guc siseyi kirar! Siz 50m de siseye 7fpe birakiyorsunuz ki bu siseyi kesinlikle kirar.kirmamasi icin sise olduksa sert olmali ve sisenin merkezine gelmeyip kenerindan sekmis olmasıdır.ben bu tufekle 80m den cok sise kirdim.fakat bu tufegin asil amaci ft.ayrica harika bir grupman tufegidir.tahribat atislari icinse uygun degildir.
-
Baska pelet le deneme yapın bence. 15m icin buyuk bir grupman olmuş. Tabi silahi tam destekli sabitleyerek atis yaptığınızı düşünüyorum. Jsb 4.51 veya 4.52 yada hn 4.50 4.51 deneyin.
-
Iste o bakimdan ihtal ettikleri hatsan pcplere ceketli namlu modifiyesi yapiyorlar
-
Nitrojen degil helyum basılabilir.helyum kuru havadan cok daha iyi sonuc verir fakat atmosferdeki en hafif gaz oldugu icin mevcut pcp tuplerinden cok cabuk sizar.oring sizdirmazligi cok iyi olmalidir.ayrica dogal bir gaz oldugu icin atmosfer icerisindeki gazlari suzerek elde edilir.dunyadaki helyum orani ciddi sekilde azalmis olmakta ve dolum fiyatlarida oldukca yuksek olmaktadir.
Onemli not.sakin silahiniza o2 yani saf oksijen basmayin! Olumle sonuclanan yaralanmalara sebep olur sunuz.yetkili biryerde sadece kuru hava bastirin -
Co2 yuksek basina altinda sivilasir.co2 ile calisan silahlarin valf sistemleri buna gore tasarlanmistir.ayrica tupleride asla birkezdaha doldurulacak şekilde dizayn edilmez.kullan ve at seklindedir.pcp tufege 200 bar co2 basinca tupuzun ici sivi co2 ile dolar buda mevcut valf sistemini bozar.
-
Pcp tufeklerde soylediginiz gibi kuru hava yerine co2 basmak imkansizdir! Altrnatif olarak azot yada helyum basılabilir