Selamlar hamerli fiyat ve performans acisindan oldukca avantajli bir ft silahi fakat bu silah 7.5 joul enerji üretiyor. Yani biraz güçsüz degil mi?bu tufekgi bu sekildemi kullanacaksiniz yoksa bir modifikasyon uygulanıp guc artisi aldiniz mi?
getboga tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Magazada denedim yaklasik 10m ye paralax yapti.fakat yarin oburgun tekrar ugrayip genel incelemesini yapip yayınlarım
-
Guneslik ve paralax tekeri yok.clicler oldukca sert ve 1/8moa fakat netlik 40x te bile tatmin edici
-
Bende sadece ft yi dusunmedim zaten
-
Yanlis saymadiysam 41 ulke var ve bunun 20 sinde guc sinirlasi var.Umarim bizde de bir gun bu guc sinirlasi olur.tesekkurler artun.
-
Evet Havalı izmir Takimi olarak bu organizasyonda alinmis kararlarlardan bir bilgimiz yok.kisa bir zaman icinde konuyla ilgili ayrintilari grup sozcusu olarak tarafima bekliyorum arkadaslar.
-
Güç sınırlaması olmali.bence bu isin hakki 12fpe fakat onca arkadaşımın envanterdeki silahlari dusunerek bu isi 20fpe de sinirlamak bence en doğrusu
-
Ben hw97 de 8.44 dü 805 ile hn yide 790 ortalama ile atiyorum.sizde sanirim 845 ile atiyor olabilirsiniz.
-
Bende hw97 tufegimde ftt 8.64 4.51 ve 4.50 bc 0.022 kullaniyorum.ilginctir jsb 8.44 4.52 bc 0.021 ile 50m bile ayni noktalari vuruyor.ayrica hn 4.50 bile jsb 4.52 den daha siki oturuyor namluya.bemcw oldukca başarılı peletler hn ler.
-
Bende is cikisi gelicem.hepinizi ozledim.hem yeni modladigim hw97 mi deneyim:)
-
Bunu aynen incelemeye alayim.kullanimi piston icimi acaba???
-
Okuduklarimdan ve uygulamalarimdan anladigim su .eger tufek hw97k gibi 12fpe guc ureten bir silahta silikonlu teflonlu veya kaucuklu gresler pistonun silindir icerisinde ki hareketini zorlastirip gucu bir miktar dusuruyor.fakat magnum sinifi bir dianada bu tip gresler iyinsonuc verecektir.hw97k da kullanilacak yag yuksek isiya dayanikli akiskan yanmayan tutunmasi yuksek sentetik bir yag olmali.fakat boyle bir yağ nerden nasil bulabilirim bilmiyorum.acaba pistonda oring lerde kullanilan silikon gres nasil olur?kullanan varmi bu sentetik gresi? YAda pistin icinde kullanabileceği m söylediğim özelliklerde bir gres markasi ve modeli soyleyecek bir arkadaş varmi?""
-
Tufegimin değişen tum parcalari stock. Orj hw97. Aslinda asil merak ettiğim sey ilk yayim 855fps atiyordu basta sonra yay oturunca 830fpsler atmaya basladi.yayin kirilmasindan sonra meydandan tum parcalari orj olarak aldim fakat guc 820lerden 805 lerde sabitlendi.uyguladigim greslerle guc 785fps lerde stabillesti.saniyorumnhucun dusmesi kaucuk esasli gres yuzenden. Silindir yag gibibkaymiyor.sizin dediginiz teflon katkisini kadir abi denemis ama faydasimi goremedigini yazmis.siz denediniz ve ne sonuc aldiniz???
-
Malesef hw97 icin bu durum soz konusu degil.orj yay ve yay tutucunun uyumsuz oldugu yabanci forumlarda yaziyor.ayrica piston contasida silindir icindeki yagi surekli toplayip transfer delihine doğru iten bir yapısı var.ayrica hic anlamadan yayiniz cok kisa bir surede kirilacaktir.silahi sokunce sasirabilirsiniz.bu bakimdan hw97 modlamaya cok uygun bir tufek.
-
Sideprensi kadirnabinin cok yazisi var forumda.bu konu ile ilgili cok sey denemis.konuyu okursa cevaplar diye dusunuyorum.
-
Herkese selamlar.bir suredir hw97k tufegimle ugrasiyorum.yay pisyon contasi transfer contasi yeni değişti.ortalams hiz 805 fps 8.44jsb ile.yaklasik 12fpe guc uretiyor.silahi bugun tekrar soktum ve piston icine rontgen filmi uyguladim h sesi kessin hemde yaydan piston icine yag gecmesin diye.yayi
Wurt marka kuru yaglayici bir sprey ile yagladim.yay tutucuyu ve yaytutucunun yayi kavrayan her yerini nbu12 adinda gida sektöründe kullanilan organik cok kati bir gresle kapladim.piston yuzeyine eser miktarda ince bir film gibi kauvuk bazli bir gres surdum.ayni gresi piston contasinada az miktarda surdum. Ve silahi topladim.silah croni olcumlerinde 5fps farklarla 30 atis sonrasinda ortalama 785fps 8.44jsb atti.11.55fpe guc uretti.silahin tepmesi ve sesi inanilmaz dustu.tok bir sesle cok stabil atiyor.fakat 805 fps den 785fps ortalamaya neden dustu anlayamadim.bunla ilgili forumda cok sey okudum.en son mustafa serdarin 2007 debyazdigi bir konu dikkatimi cekti
Havalı pistonlu silahlarda Gresleme ve yay'ın önemi kaucuk bazli gres gucu dusuk silahlarda guc kaybina neden oluyor diye yazmis.peki pison uzerine ve silindir yuzeyine gucu dusurmeden uygulanacak bir yag tavsiye edermisiniz? ? -
Guzel grupman olmus.igt kullanma sansim olmustu yakin zamanda.kurmasi yayli tefekten biraz daha sertti.ve tepmesi fazlaydi.kullandigim gamo hunter igt
-
Beyler konunuzu baska bir baslik altinda tartisin lutfen.yeri burasi degil! Bakiniz ft yarismasina yapilan hazirlik icin acilmis bir konu bu.
-
Güzel tarih +1
-
Ben bu yarismaya 29. Sirada kayit oldum ve 29. Sirada atisimi yapmak istiyorum.