Paylaşımlar için çok teşekkürler. Deneyip bizimle bunları paylaşmanız çok güzel. Ben de bu pelletlerden almayı düşünüyor idim ancak 9 metre grupmanı beni hayal kırıklığına uğrattı. Genellikle bu grupmanın tek deliğe yakın bir grupman olması beklenirdi. Hayallerimi başka bahara erteledim yine. JSB'ye devam...
skywagon tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Vortex, ATAC ve IGT kullanan arkadaşlar, bu kulvarda çabuk bilgi birikimi için bir ricam olacak.
İmkan var ise krono testi ve değişik pellletlerle 25-30 veya 50 metre grupmanları yapıp paylaşırsanız, pek çok hobidaşa yardım etmiş olacaksınız. Dürbünü tüfeğe taktıktan sonra Gamo Whisper Igt ile ilgili bir çalışma yapıp paylaşacağım.
Herkese iyi forumlar.
-
Bu pelletler çok iyi bir alternatif olabilir. Alıp deneme şansı olan ve bizimle paylaşacak ( grupman ve imkan varsa krono) hobidaşımız olursa çok seviniriz.
-
Togay'ım, ellerinize sağlık. Sen mutlaka denemişsindir bu güzelleri. Elindeki veriler nedir? Grupman verisi var mı? Türk malına verelim paramızı, yabancıya gitmesin yahu.
-
Ozan Abi;
Ellerine sağlık, çok güzel grupman olmuş. Az biraz bekle beni, şu IGT'ye bir dürbün alayım, geleceğim yanına.
-
Çaışma ve paylaşım için teşekkürler. Ellerinize sağlık. Bir de slim memo ile deneme yapın, BT ile iyi sonuçlar çıkıyor.
-
Ozan abi hayırlı olsun. Emniyetli ve isabetli atışlar. Bizim takımın kadrolu silahı oldu Hw97K.
-
Güzel grupman olmuş, elinize sağlık. Tüfenge ve atcıya maşallah.
-
Hayırlı olsun, emniyetli ve isabetli atışlar.
-
Sabah yediyi yedi geçe
Piste koydum tekeri,
HIT' in resimlerini görünce,
Keyfim geldi geri.Gökyüzünden bakarken,
Skywagon avcunu yalar.
İzmir' de HİT varken
Hep olacak bu buluşmalar.AA,HW ve Zoraki,
HİT"de bitmez neşe, atış bahane
Gelmez pelletlerin dibi.
Velhasıl dostluk şahane.Sabah sabah şair damarımı kabarttınız takımdaşlar. Özledim hepinizi. Kısmet bir dahaki buluşmalara inşallah.
-
Paylaşım için teşekkürler. Gamo Kro Hunter istediğiniz sonuçları vermeyebiliyor. Rüzgarsız havada HATSAN-JSB 13.43 gr. JSB 16 gr., bu tip havalarda JSB 18 gr. denemeniz daha iyi sonuçlar çıkartacaktır.
-
Metehan hayırlı olsun. Hatsan'ın büyüsünden kurtulacağını düşünüyorum. Ama araştırmaya devam kardeşim.
-
Metehan Kardeşim;
Çok güzel bir biblo bu, senin ellerine yakışır. Güle güle kullan. HW 100 yolda mı yoksa...
-
Ellerinize sağlık , çok şey kaçırdığımı bir kez daha gördüm. Kısmetse bir dahaki sefere.
-
Elleinize sağlık, güzel olmuş. 125 metreden çok güzel sonuçlar.
-
Ellerinize sağlık ekip. Güzel bir gün olmuşa benzer. Şöyle resimli olunca içimiz açılıyor yahu. İran'dan selamlar.
-
Vay Gökhan'ım, ne talihmiş. Sen İzmir'e geleceksin ben de İran'a gideceğim. Çok güzel bir buluşma olmuş, paylaşım için teşekkürler. Ellerinize sağlık.
-
Elinize ve emeğinize sağlık Erhan bey. Minimum atış basıncı nedir bu tüfeğin?
-
Omer abi, ellerine sağlık. Çok güzel bir anlatım olmuş. En kısa zamanda tanışır ve çalışırız. Uçuştan yeni geldim, resimlere bakınca içim açıldı.
-
Hayırlı olsun yeni tüfeğiniz. Sevenlerin sevdiklerine kavuşması çok güzeldir bizim hobide. Paylaşımları bekliyoruz, kısmet olursa görmek de isteriz sizi ve tüfenginizi.