Biraz geç gördüm ama yinede yazyım öncelikle geçmiş olsun. Muhtemelen gelinciktir bence durumun tekrarlamaması için kümes etrafına beton yapıp tel kalınlığını arttırın daha önce kümes hayvanları beslediğim bir dönemde benimde başıma gelmişti tam 13 hayvan telef olmuştu
html_cod tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Olay yaşandığında tüfeği yollamıştım fabrikaya. Bugün geri döndü.
O zaman geçmiş olsun diyeyim umarım birdaha bir sıkıntı olmaz..İyi günler dilerim... -
Büyük ihtimalle tetik ayarında sıkıntı var gibi, çok tehlikeli bir durum servis ilgilenecektir bence hemen gönderin servise.. Hassas bi ayarı var hatsanların tetiklerinde, belki ayarlamaya çalışmışsanız pim düşmüş olabilir içinde...
-
Güzel grup olmuş devamını dileriz.. tahribat testi yaptınız mı?
-
Olayı şöyle değerlendirmek lazım hobilerin başlangıcından ilerki zamanlara doğru uzmanlıklar artar başkalarının göremediği, hissedemediği farklar görülüp, hissedilir..
Tüfek konusunda da şunu diyebiliriz parça kalitesi, işçilik kalitesi, mühendislik kalitesi, ağırlık merkezi kalitesi yani ne kadar para o kadar köfte. Birde bu aletlerin yurt dışından ithal gelmesi de fiyat yönünden bariz etki yapıyor.. -
Slingbow bildiğim kadarıyla sapan diye tabir ettiğimiz basit düzeneğin biraz gelişmiş hali hatta ingilizce de sapan kelimesini karşılıyor. Çok yaygın olmasada uzun seneler bununla uğraşanlarda var merak meselesi sanırım
Elinize sağlık uğraşınız iyi bir sonuç vermiş, Etkili menzil ve İsabet testi sonuçlarını paylaşmanız mümkün ise çok makbule geçer. Saygılar... -
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanırsınız inş. Bizde KIA cerato ex advance almıştık bu fiyat aralığında önerilecek bir araç ancak biraz geç gördüm konuyu. Kazasız belasız kullanmanız dileğimle...
-
Tetik ayarını kurcaladıysanız belki ondanda olabilir hatsanlarda bu sorun tetik ayarından oluyor çünkü, geçmiş olsun servise yollamakta fayda var...
-
Hayırlı atışlar dilerim Bora abi kazasız, belasız kullanmak nasip olur inş.
-
-
-
Ben x20 sub. kullanmadım ama bu sorunun yaşandığı bir kaç tüfek kullandım önce bakmamız gereken şey pelletler 5.50mi 5.52mi bazen bundan kaynaklana biliyor namlu eğer tam 5.50 üzerine üretilmişse hafif taşmalar yapabiliyor eğer teşmalar yaparsa her atıştan sonra birkez namluya üfleyerek kalıntılardan temizlemenizi öneririm isabet ve namlu ömrü açısından önemli olduğunu düşünüyorum
-
Galatian 1 in 2 si iyi bir dürbünle çok harika durur.
Zaten en üstteki dürbünlü resim g1 in 2si gibi bende çok beğendim onu bi hawk dürbün takınca pek güzel olur gibi
-
Adamlar kendilerini geliştiriyor gerçekten. Sayfayı açar açmaz büyük boy ilk resimle karşılaştım hayran kaldım yakışıklı yapmışlar gerçekten son zamanlar en çok gözüme çarpan bu yeni seri hatsan ile x20 sub. ATAC oldu. Paylaşım için teşekkürler...
-
evet hatsan kundakları gibi rengi belki dediğiniz gibi vernikten olabilir
-
O zaman paylaşım için teşekkür ederim Ayrıntılı resimlerinide görmüş olduk ama kundak rengi pek hoş olmamış gibi kameradansa bilmiyorum ama benim paylaştığım resimdeki ile aynı mı değilmi anlayamadım çok turuncu duruyor gibi?
-
Sanırım daha önce yurtdışından deneyen biri daha vardı gayet hoş görüyor bence. Ben beğendim elinize sağlık
[Resim Engellendi: http://farm7.staticflickr.com/6023/5989725123_052b71063a.jpg] -
Yardımcı olabildiysem ne mutlu...
-
konu hakkında yeterli teknik bilgiye sahip değilseniz silah bayiilerine başvurmanızı öneririm aksi takdirde açsanız bile toparlayamayabilirsiniz eğer daha önce yaptığınız şeyler ise bu şema işinizi görecektir ;
[Resim Engellendi: http://airgunz.altervista.org/Esplosi/Gamo_PT25_Blowback_esploso.gif]
-
kusurumuz varsa affola ama bnm kmseye karşı muhalefet amacım yok
bu önyargı niye??Siz sanırım farkına varamadınız 1993lüsünüz kardeşim diye hitap ettiğiniz kişi 1978li birincisi buydu 2. olarak forma daha yeni üye olduktan sonra hiç bir muhabbete karışmadan kendinizi tanıtmadan konuları tam olarak incelemeden yeni konu açmanız abest karşılandı burda kimsenin size karşı bir özel tavrı yok bu genel bir tavırdır umarım anlamışsınızdır durum sadece sizinle ilgili değil...