Merhaba, limitini 200-300 tl yükseltebilirsen armsan phenoma realtree max4 tavsiye ederim. Yakın zamanda tüfeklere zam geldi lakin bazı bayilerde önceden kalan tüfekleri eski fiyattan verenler oluyor. Bahsettiğim tüfeğin siparişini verdim 1.250 tlye.
mücahit tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hocam yıllardır ateşli kullanıyorum şu an av sezonu kapalı olduğu için atış yapamazsınız.
Av sezonu kapalı iken "avlaklarda" atış yapılamaz; lakin atış sahaları varsa oralarda yapılır. Avcı derneklerine ya da belediyeye bağlı sahalar oluyor, oralarda atışlar serbest. Her zaman atış yapılıyor. Avcı belgesi de gerekmiyor; ama ruhsat şart.
-
Güzel atışlar yapmışsınız gerçekten, tebrikler. Grupmanlar gayet başarılı duruyor.
-
Paylaşımlar için sağ olun gözümüz gönlümüz açıldı valla
Yeni makine de bir hayli orijinal ve güzel olmuş kendi imalatınız bu da sanırım. Ne kadarlık bir alanda besliyorsunuz bu güzel hayvanları merak ettim doğrusu, çiftlik falan mı var?
-
Konuyu azcık hortlaşmış gibi oldum ama on numara abi ya muhteşem bi ortamın var, benimde böyle bi imkanım olsa sanırım senden daha fazla abartırdım bu işi Bol bol sağlıklı yavru dilerim
Hortlattığınız iyi olmuş, arkadaş uzun süredir resim eklememiş, bekliyoruz yeni resimleri
Özellikle kınalıları merak ediyorum, geçmişten kalan resimler ya da yeni resimler varsa eklerseniz sevinirim:) Şöyle bol yumurtalı civcivli, yumurtadan çıkarken falan
Paylaşımlar mükemmel gerçekten, hep arzulamışımdır böyle bir hobiyi lakin ne ortam var ne vakit.
-
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
-
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin, çok güzel duruyor tüfek maşallah.
-
Hayırlı olsun güzel tüfek, Allah kazasız belasız ve keyifli bir şekilde kullanmak nasip etsin.
-
İyi günler, sürekli tek kurşun atacaksanız ve güç istiyorsanız süperpoze size uygundur. Hava almaz basıncı daha yüksektir. Tek kurşunda kurşun sıvaması da çok fazla olur sürekli temizlemeniz gerekir namluyu.
Lâkin domuz avına gidecekseniz otomatik öneririm, güvenliğiniz ön planda olmalı. (Takoz olayı doğrudur, ama can daha önemlidir.)
Şimdiden hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
-
Hayırlı olsun kardeşim, kazasız belasız güle güle kullanırsın inşallah.
Bayram dolayısıyla nete giremedim anca görüyorum kusura bakma geç yazdım.