2 Dampada da ters olarak denedim ama sonuç aynı.Yukarı-aşağı clickler çalışıyor sıkıntısı yok gibi ama dürbünü 0 da taktığımda 10mt de 40cm düşme var.161 click daha up yaptığımda hedeften 5 cm alta vuruyor.
ilichramirez tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yorumunuz için teşekkür ederim deneyeceğim.Bu sorun beni hobiden soğutacak ama kaç gündür dürbünle uğraşmaktan sıkıldım denemediğim yöntem kalmadı..
-
Dampa ayağı arkadaşınkiyle değiştirdim sorun düzelmedi.Kafamı karıştıran durum ise eski dampa ile böyle bir sorun yaşamamam.Önceki kullandığım dampa ayaktaki problem alt kızak ile üst parçayı tutan vidalardan birinin kırılmasıydı.
-
3 aydır mod48+hawke+yatagun dampa üçlüsünü kullanmaktaydım ve herhangi bir sorun yaşamadım.Geçenlerde dampa ayakta problem oldu bu sefer dm60 edindim.DM60 ı monte ettikten sonra 10m ye sıfırlamaya çalıştığımda yukarı clikler yetersiz kaldı ve 10m de hep hedefin 5cm altına vurdu.Tekrar dampayı değiştirdim sonuç değişmedi.Önceleri 70-80mt de damapacana şişelerin kapaklarını yukarı clikleri çok az çevirerek rahatlıkla vurabiliyordum.Tüfekte güç azalması söz konusu değil.Asıl sorunum şu bazı Diana kullanıcılarının yaşadığı kızak problemleri olduğunu biliyorum ama dürbünü ilk aldığımda böyle bir şey söz konusu değildi.Bu konuda ne yapabilirim dürbünü garantiye göndersem tamir mi ederler yenisini mi gönderirler ? Şunu da belirteyim dürbün tüpünde dampa ayağı çok sıktığımdan dolayı hafif göçme oluşmuş sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi
Şimdiden teşekkürler.Saygılar -
-
Dayanamadım bende mod 52 sipariş ettim ama 5,5 olanı kalmadığı için mod 48 gönderecekler bir video da ben çekerim inş
-
tabanca için tatmin edici gerçekten en güzeli de koy kutusuna git istediğin yere:D:D
-
Mod 99 var 100+ atıyorum o da kesmiyor artık mod 125 sniper alacağım bu gidişe diana mod 52 almaya karar vermiştim bir ara ama o kadar parayı da vermek zor geldi
-
Dürbün ile kullandığım için 20+ mesafeye atıyorum 3 pompa da yeterli oluyor ama bazen şişe kırılmadı mı sinir oluyorum 4 pompa yapıyorum ama böyle bir sorunla karşılaştım yarın fabrikayı arayıp dile getireceğim ama yine de kullanan arkadaşların tecrübelerini öğrenmek istedim
-
Sİze bir sorum olacak arkadaşlar
Zoraki ile 4 pompa yaparak atış yaptığımda ilk 3-4 atışta problem olmuyor ama 4 atıştan sonra namlu önündeki oring yerinden çıkıyor.Büyük ihtimal ısınmadan dolayı oluşan bir sorun.Sizde de aynı durum söz konusu mu? -
Zoraki Hp-01 ultra 4,5mm sahibiyim dürbün ile atış yaptığım için 40+ mesafeye atıyorum.3-4 pompa ile kullanıyorum coğu zaman.3 pompa da başıma gelmedi hiç ama 4 pompa da kullanımda (O-Ring 3240) nolu o ring yerinden çıkıyor.Daha önce başıma gelmişti o ring i bulamadım değişim için fabrikaya gönderdim yapılarak gerii geldi.Bu gün atış yaparken fark ettim bir anda ses değişti ve o ring yerinde yoktu.O ring i şans eseri buldum ve yerine taktım ama sürekli olması halinde can sıkıcı bir durum.Her atışta o ring kontrol ediyorum ve bu konu biraz canımı sıktı.
-
Compact tip dürbün kullanırsan dürbüne takılmadan rahat kurabilirsin silahı ki ben 3x9-32 optima ile bile rahat kurabiliryorum
-
Şu ana kadar bir zorluk yaşamadım ama gez bazen insanın elini acıtabiliyor onu da sökünce öyle bir sorun ortadan kalkıyor
-
Süper olmuş elinize sağlık.Yaratıcı bir çözüm.Bir de Zoraki fun bölümümüz olsa böyle şeyleri orada paylaşsak güzel olacak.
-
Sideprensi07 Kadir abiden aldım yurt dışından alacaktım ama şans eseri ilanı gördüm.
-
Sağolun dürbün vector optics 3-9x42 birez büyük oldu ama harika oldu tek eksiğim yüksek dürbün ayağı kaldı.Dürbün arpacık kısmına temas ettiği için söktüm ama yeterli olmadı ayakların biraz daha yüksek olması lazım
-
[Resim Engellendi: http://g1209.hizliresim.com/11/v/dfwvn.jpg] dürbünü ayarladık ama hala dürbün ayağına çözüm bulamadım sağolsun Kadir abinin vermiş olduğu ayaklar bir süre idare edecek
-
Bir cisim yaklaşıyor... Daha büyük şeyler olacak...:D:D:D:D
-
stoegerın 4x32 durbununden alacağım.Başka çare kalmadı
-
Bende heves ettim aldım çok güzel tabanca ama uygun bir dürbün bulamadım hala.