Bunu öğrendiğim iyi oldu satmayı düşünüyordum bende
ilichramirez tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
380 cal mermi de fazla ses çıkmıyordu ama 9mm de ses nasıl
-
9mm hiç denemedım ama sankı bıraz boşluk kalıyo gıbı ama bı ara denerım resmı gorunce sılah aklıma geldı :d
-
geçek olmadığını biliyorum .380cal olması lazım bendeki 9mm değil her yerde bulamıyorum nedense 9mm olsa istemediğin kadar çok
-
röhm ler kraldır
[Resim Engellendi: http://i49.tinypic.com/x5848i.jpg]
şu toptan bi bulabilsem silah falan istemiyecemde
röhm ler kraldır
[Resim Engellendi: http://i49.tinypic.com/x5848i.jpg]
şu toptan bi bulabilsem silah falan istemiyecemde
Bende bunun siyahı var ama baya eski dededen kalma sanırsam boyası biraz deforme olmuş durumda ama mekanik aksamı ve çeliği şimdiki silahları 2 ye katlar.Mermisinin temini zor oldugu için yatıyo evde -
Diana MOD 52 almayı erteleyip ZORAKİ HP-01 ULTRA 4,5mm almaya karar verdim.50mt de soda şişesi patlatır mı?
-
Keşke deneme imkanım olsa karar vermek bu kadar zor olmazdı.Neyse ki Airguntürk forumu gibi imkanımız var.Tavsiyeleri göz önüne alarak mod 52 alacağım.
-
Denizli de ikamet ettiğim için pek şansım yok bu konuda Denizli ve Aydın illerinde havalı hobi geri planda:D
-
Kararımı mod 52 den yana kullacağım.mod 99 kullanıcısıyım gücü o kadar da az değil mod 52 nin daha güçlü ve isabetli olduğuna eminim.
-
merhabalar.
İmzanızdan gördüğüm kadarıyla mod 52 kullanıcısısınız.Güç olarak tatmin edici mi benim kafamı kurcalayan konu bu aslında.Bende de mod 99 var su an ama güç konusunda o kadar iyi sanmıyorum.Saygılar. -
İnsanın kafası öyle karışıyor kı mod 48 ile 52 arasında ciddi bir kilo farkı var bu da kafa karıştırıcı bır durum.Kafam da magnum sınıfı yaylılara takıldı kaldı bu yönde de mod 460 magnum a karar kıldım güç olarak mod 52 den bi boy güçlü sanıyorum ki isabetide mod 52 kadar da iyidir ama yine de 460 kullanan arkadaşlarında görüşlerini almak isterim.
-
mod 48 ile 52 arasında kundak farkından başka bır farkı yok sanırsam
-
Tavsiyeleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim mod 52 ve mod 48 üzerine yoğunlaşayım.
-
mod 52 ile 350 arasında aşırı bi güç farkı olacağını tahmın etmıyorum ama yanılıyor da olabılırım
-
Hatsan Mod 99 kullanıcısıyım.Mod 99 u satıp uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğim kaliteli ve güçlü yaylı almak istiyorum.Mod 350 ve Mod 52 arasında kaldım güç ve dayanıklılık olarak hangisini tercih etmeliyim ?
-
ekonomik pellet crossman öneriliyo ama ne hikmetse piyasada yok.Bu durumda gamo ya devam..
-
Tüfeğiniz hayırlı olsun bende Mod99LE kullanıcısıyım ama sizin tüdekle benimkisi arasında fark var.Bende sas ve quatro damgaları yok Namlu ucu da plastik bu bu durum kafamı karıştırdı biraz.Hatsan firması kafasına göre parça kullanıyor gibime geldi.Elinin altında ne varsa takmış:D:D Ama silah gayet hoş şu anlık gayet memnunum ama pellet konusunda hala bir karar veremedim.kullanan mod99 kullanan arkadaşlar pellet markaları ile ilgili deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.Ekonomik olması da önemli tabi
-
Bende 9mm pipet tüfeği vardı sonuç olarak tam bir hüsran onun yerine tek kurma al geç hem bütün cal. lerin kısa namlusu mevcut kendin modifiye edersen cezası ağır olur.orjinal kısa namlulu araştır bulursun zaten.
-
1 pk diana 1 pk hatsan jsb aldım bakalım deneyip göreceğiz:D:D
-
Daha 1 hafta oldu zaten tüfeği alalı pek kullanma fırsatı bulamadım.Gamo pro magnum aldım yanında ama iyi mermi de bulunsun istedim.hatsan ı listeye ekledim o zaman 1 kutu da AA alsam yeterli olur kanaatindeyim