hobiyle uğraşan yok desem mesele o da değil kimse birlik olamıyor sanırım
48
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
hobiyle uğraşan yok desem mesele o da değil kimse birlik olamıyor sanırım
48
Akıcı bir roman gibi sıkılmadan okudum emeğinize sağlık
47
buluşma varsa hertürlü gelirim ben, ama başka isteyen yok sanırım
46
buluşma olmasını isteyen onca kişi olupta buluşma olmaması nekadar ilginç..
45
çantanın patentini alın çalınmasın:)
42
At44 de güç ayarı nasıl oluyor açarmısınız biraz?
41
Ankarada atış yapacak yerden bol birşey yok ki yeterki aramasını bilin:)
40
paylaşım için teşekkürler güzel hedefler
39
Ben normal namlu ile lw namlu arasında bariz bir fark olmadığı kanısındayım
37
Seri numarasını silip satmak daha mantıklı hiç uğraşmaya gerek yok, sonuçta balistik inceleme gibi bir derdi yok.
35
Havalı tabanca nın savunma amaçlı kullanılması gibi birşey sözkonusu olamaz. Aksine silahlı bir kişiye korkutacağım diye doğrultup mermiyi yemek de var.
34
konu hortlatmakta soyca hünerimiz vardır üstadım. Görünce dayanamadım yazdım.
32
jsb 18 grain aldım ama denemek nasip olmadı. Satan arkadaş ın tavsiyesi farklı palletlerdi denemekte fayda var ozaman teşekkür ederim.
31
En sevdiğim avlardan biridir domuz avı. Zararlı hayvanlar olduğu için bir nevi fayda sağlamış oluyoruz. Bu sezon bakalım kaçtane vurucaz.
30
çekirdeklere bak tam domuz avlayacak mermiler ancak o dönemde insan avlamış bu çekirdekler.
29
Canik55 candır gerisi heyecandır:) şaka bir yana canik55 in yeni modelleri gayet güzel ve dayanıklıdır. 2006 da canik 55 shark fc yi ilk alanlardan biriyim ve her yıl 500 civarı mermi atarım. En ufak bir sıkıntı çıkartmadı. Ayrıca bu süre zarfında 2 defa yeniden krom kaplama yaptırdım ve ücret alınmadı. Ömür boyu garanti verilmişti ben alırken. Benden sonra 14 arkadaşıma daha tavsiyem üzerine aldı ve hatta bazıları sarsılmaz tabancalarını satarak aldı. isabet konusunda da bir hayli başarılı bir tabanca. Gerçi şimdi benim shark fc ye kampanya yapmışlar ama benim tabancamdan birhayli düşük bir malzeme kullanıldığını gözlemledim.
28
görünüş açısından süper tüfek, lakin başka ne işe yarar bilemem
27
bu tüfekle 24 den 56 grama kadar tüm fişekleri rahatlıkla atabilirsiniz
26
ata neo12 tüfekler kesinlikle sarsılmazdan daha kaliteli bir yapıya sahip.
25
Belkide tüfeği aldınız bilmiyorum ama. Venza dan uzak durun. Av amaçlı kullanacaksanız diyebilirmki merada atış yapılan 10 avdan 4 ü yaralı gidiyor ve yıkmıyor. Arkadaşıma ait olan venza 5 defada çeşitli nedenlerden servise gitti.
24