Buram buram kalite kokuyor. Şimdiki üzümlü üretim yeni tüfeklerle alakası bile yok. Güzel bir bakımla (orjinalini bozmadan işinin ehli biri tarafından yapılacak). Hem kullanılır hemde göze hitap eder.
23
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Buram buram kalite kokuyor. Şimdiki üzümlü üretim yeni tüfeklerle alakası bile yok. Güzel bir bakımla (orjinalini bozmadan işinin ehli biri tarafından yapılacak). Hem kullanılır hemde göze hitap eder.
23
bence ne torun nede kral poze, bu tüfeklerin sıfırını alacağınıza huğlu yada artemis markalarının ikinci ellerini almak daha mantıklı.
22
süper alet hayırlı olsun, belki grupmanla işiniz yoktur ama grupman denemesi yaptınızmı?
20
en iyisi profesyonel ellerde karbon kaplama yaptırmak
19
Tam bir komedi bu adam:) Fakat komedi olsun diye yaptığını sanmıyorum harbiden vuruyorum sanıyor. 5-6 metre mesafeden duran hedef, saçmayla havaya atılan koca bir bidonu vurmak hiç zor değildir. Biz yarışmalarda 50 metredeki küçük su şişesine tek kurşunla atış yaparız.. 100 110 metreden tek kurşunla bira şişesini, havaya atılan boş kovana ateş eder vururum. Bu atışlar oldukça komik kalıyor.
18
paslanma sıkıntısı benim oğlumun tüfeğinde de oldu demekki eldeki terden kaynaklanıyor.
17
Gerek havalı gerekse av tüfeği satış sonrası servis hizmetinde Hatsan sayılı firmalar arasındadır. Çok iyi biliyorum ki hatsan elinden gelen en kısa sürede onarıma ve çözüm yoluna giden gerekirse (av tüfeği için konuşuyorum) sıfırı ile değiştiren yegane firmadır.
16
ben mod 125 le 70 metrenin üzerine çıkamadım fazlasını vuran ustalar varsa tebrik etmek lazım.
15
100 metre ve mod125 aynı cümle içinde bile zor bence, vuruyorsa tamamen tesadüftür.
13
konuyu hortlatayım bari:) saçmaya pallet denilmesi çok saçma:)
12
Güzel çalışma elinize emeğinize sağlık
6
Güzel grupman yapmışsınız. Aynı ayarda farklı pallet leri de deneseydiniz keşke farkı görürdük
5