Kardeşim şimdiden hayırlı teskereler.Gittiniz yerler çok soğuk yerler dikkat et kendine....
recep794 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güzel grupman çıkartmışsın.Acaba regülatör kaç bara ayarlı ve tüp tam doluyken kaç atış yapabiliyorsun ???
-
Ömer öncelikle eline sağlık ilk defa yapmana rağmen çok iyi iş cikarmissin..Sıfırdan baslayip bir değer ortaya cikarmak hele de amatör ruhla başarmak apayrı bir olay.Eger benimde bir faydam dokunduysa ne mutlu bana.guzel gunlerde kullan
-
Diploma insanın cehlini alsa da, hamurunda varsa eşeklik baki kalır. Başka da bir şey demiyorum...
-
Çok güzel olmuş gerçekten tebrik ederim. Ama düşündüğüm zaman güzel olması felan ikinci planda kalmalı. Bunun en büyük keyfi tüfeği elinize aldığınızda ''İŞTE BUNU BEN YAPTIM, BENİM EMEĞİM'' diyerek bundan haz almaktır.
Keşke bende yapabilseydim. Tekrar tebrikler.
Teşekkür ederim.Dediğiniz gibi güzel olması ikinci planda kalmalı ama benim gibi detaylara önem veren biriyseniz öyle olmuyor malesef Bu kundağı yapmam2 ay sürdü ama öncesiyle birlikte yaklaşık 2 senedir aklımda olan birşey di.Başlamak işin yarısıdır belki bir gün sizde cesaretinizi toplar böyle bir işe girişirsiniz...
-
Recep abim eline emeğine sağlık harika görünüyor. İyi günlerde kullan.
Sağolasın Murat.Elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım.Beğendiyseniz ne mutlu bana.Yalnız senin 20'lik mod 45 e de el yapımı bir kundak fena gitmez hani
-
ellerinize sağlık...tüfekteki dampa ne marka?
Teşekkür ederim.İmzam da yazıyor envanterim. -
Tetik biraz uzakta kalmış diye düşünüyordum fakat elinizde görünce yanlış düşündüğümü fark ettim. El emeği göz nuru müthiş bir kundak olmuş. Tebrik ederim.
Teşekkür ederim.Aslında diğer tüfeklerin standart tetik mesafesine bakınca benim de içime kurt düşmüştü.Ama kendi el ölçüme göre ayarladığım için sıkıntı yaratmıyor.Ancak başka biri kullanırsa zorlanabilir.Bir de el parmakları uzun değilse tamamen işkence olur atış yapmak..
-
Kundağın son hali budur.Kundağa yağı süngerle uygulamamak gerekiyormuş.El içi ile yedire yedire sürmek yağın daha homojen dağılmasını sağlıyor.Belhanda yağın üzerine cila atmadım.Sadece pasta cila ile yağın fazlasını aldım.Mat saten bir görüntüsü oldu.Hem böylece olası darbe ve çiziklere daha kolay müdahale edebilirim diye düşünüyorum..
-
Mükemmel olmuş elinize sağlık,bende vakit bulsam wolf e bir kundak yapmayı düşünüyorum,bu konuda tecrubenize başvurabilirim
birseyi merak ediyorum,yılan ağacından kundak olur mu acaba ?
Teşekkür ederim.Tecrübe işine gelince estagfirullah derim forumda benden çok tecrübeli mesleği bu iş olan arkadaşlar var onlara danışmanı tavsiye ederim.Yılan ağacını duymuştum ama tam olarak bilmiyorum.Eğer dayanıklı ve işlemeye uygunsa olabilir.Kimden tedarik edeceksen ağacın özellikleri hakkında bilgi istersin..Yalnız elin bu işlere yatkınsa ve iş yaptırabileceğin marangoz ve tornacı varsa bu işe giriş derim.Aksi halde çok zorlanırsın..
-
Beğenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.Forum yenilendiği için bayadır ayrı kaldık..Tabi ki ilk deneyim olduğu için bayağı zorluk çektik.Bir de bu iş için alet,edavat çok önemli.El emeği bir yere kadar kurtarıyor.Yoksa marangozla tornacı arasında mekik dokursunuz.Tecrübe ile sabit
-
Hocam yanlış anlamazsanız bir uyarıda bulunmak istiyorum.Benim de 9 yaşım da oğlum var ama ben şu an için asla bir Co2 tabanca alıp eline vermem.Her ne kadar benim gözetimimde kullanacak deseniz de çocuktur bu illaki siz yokken bir yolunu bulup o silahı kurcalayacaktır.Ben sizin yerinizde olsam bu kadar alececi davranmazdım.İyi günler dilerim..
-
Tam olarak aklımda ki olmasa da bu da iyi bir çözüm olabilir Fiyatı hakkında bilgisi olan var mı acaba ???
-
Hocam yeni tüfeğiniz hayırlı olsun güle güle kullanın.Yalnız şu tepmeyi azaltan sistem benimde kafamı kurcalamıyor değil hani.Tamam Alman mühendisleri her şeyi hesaplamışlardır ama atıcıya tepmeyi yansıtmayan sistemi neden dürbün için de uyarlamamışlar acaba??Dürbün bağlantısını direkt gövdeden değil de kundaktan iki aparatla bağlayacak şekilde yapsalar dürbün için daha sağlıklı olmazmıydı ???
-
yaylıda ahşap a bayılıyorum buda gercekten cok hoş olmuş yapan ellere saglık
Teşekkür ederim.Cidden ahşap daha bir ağır duruyor.Bir de cilası bitse tam olucak
-
HİT grubu gerçekten takdire şayan bir duruş sergilemiş...Hassasiyetlerinden dolayı kendilerine teşekkür etmek istedim sadece ...
-
Kundağın cila işlerine başladım.Küçük bir araştırmadan sonra İkea da hazır ahşap yağı buldum.0,75 Litre fiyatı 19,99 (20 değil yani ) İçeriğinde tunğ yağı,keten yağı bulunuyor.
[Resim Engellendi: https://farm3.staticflickr.com/2914/14041225560_1263a16c2b_b.jpg]k21
by rec794, on Flickr[Resim Engellendi: https://farm3.staticflickr.com/2903/14227656604_cb8750d919_b.jpg]k22 by rec794, on Flickr
Uygulaması çok basit süngerle sürdükten sonra pamuklu bir bezle yağın kabasını alıp kurumaya bırakıyorsunuz.4-5 saatte kurumaya başlıyor ama el sürücek dereceye gelmesi için 24 saat beklemek gerekiyor.Gün aşırı bir kaç kat sürdüm ve artık tam olarak kurumasını bekliyorum
[Resim Engellendi: https://farm3.staticflickr.com/2927/14227633744_64630dcbbd_b.jpg]k26 by rec794, on Flickr[Resim Engellendi: https://farm3.staticflickr.com/2898/14041275467_aeb84c2fa2_b.jpg]k23 b
y rec794, on Flickr
[Resim Engellendi: https://farm6.staticflickr.com/5517/14041233660_07d808a297_b.jpg]k24 by rec794, on Flickr[Resim Engellendi: https://farm3.staticflickr.com/2920/14248025723_c1600f2354_b.jpg]k25 by rec794, on Flickr
-
ts 22 ile isabet hiç alamadım ben. zaten ağır pelletleri x20 atmaz.
hunter gayet güzeldi. rockette metal delmek için ideal pellet.Tüfeğin hayırlı olsun güle güle kullan.Bende aynen katılıyorum cemal e ts22 çok ağır geliyor acayip düşme yapıyor.Jbs Diablo Exact 5.52 i denemeni tavsiye ederim. Ya da bir kutu jbs test al tüfeğe en uyumlu pellet i deneyerek bul
-
Çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın.
Teşekkür ederim Ali hocam sizin kundaklar kadar iyi olmasa da idare eder işte
-
Çok güzel olmuş eline sağlık abi. Şimdi kullanmak daha bi keyfli olur. Yalnız tetiğe uzak gibi geldi kabze mesafesi. (Elin büyükse sıkıntı yok tabiki. ) Güle güle kullan iyi hava atılır bununla.
Teşekkür ederim.guzel bir noktayi yakalamissin.kabze ile tetik arasini tetik parmagimin en öndeki bogumuna göre ayarladim.baska bir deyişle tufek bana sifirlandi.baskasi kullanirken bir de parmaklari kisa ise rahat kullanamaz.