inan bakarken çok keyif aldım bana muhabbet kuşu aldıracaksın herhalde? bir zamanlar benim de vardı. cana yakın olarak hangisini tavsiye edersin
rainbow_qwe tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
merhabalar bende x20 suppressor kullanıcısıyım ve gayette memnunum fakat bir türlü üzerinde gelen red dot u hedefe sıfırlayamadım anlamadım bu sıfırlama olayını anlatan olursa çok sevinirim. pellet olarak bende jsb straton dan memnun kaldım aynı zamanda crosman hollowpoint de fena değil bu aralar air arms diabolo field kullanıyor o da aynı. lakin dün ki atışlarında sanıyorum red dot un ışığını açık unutmuşum bu aletin pili nasıl değiştiriliyor bir söylerse çok memnun olurum
-
bilgilerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim lakin çok tuhaf herkes söz birliği etmişcesine yeni başlayanlar için pompalıdan uzak durun diyor o kadar tepiyor mu isabet ettirmek bu kadar zor mu
-
arkadaşlar bir ateşli silah edinmek istiyor ya pompalı yada superpoze düşünüyorum pompalıları anladımda superpozeleri bir türlü anlayamadım gitti bir sürü şey var tek tetik çift tetik, enjektör; anlamadım tek tetikle başlayalım tek tetik alırsam ne olur çift tetik alırsam enjektörlü mü almalıyım yoksa enjektörsüz mü biri şu süperpozeleri şöyle dip bucak anlatsada bizde anlasak ne iyi olurdu
-
bende uzun zamandır enkolay dan alışveriş yaparım söylediğiniz gibi herhangi bir problem yaşamadım 1 adet tüfek 2 adet tabanca bir çok malzeme aldım hepsi eksiksiz zamanında geldi hatta isteğim pelletleri bulabilsem oradan sipariş verecem ama çok fazla pellet yok
-
you tube u gezerken gamo nun tüfeği ile bir çok domuz avı yapıldığını
gördüm (biliyorum ülkemizde havalı silahlar la avlanmak yasak) fakat bu
mümkün mü yani elimizdeki silahlar bu kadar etkili mi yoksa iyi bir
pazarlama reklamı mı? bende stoeger x20 supperssor var benim silahım gamo dan daha etkili olduğunu düşünüyorum ama domuz gibi güçlü bir hayvanı öldürmek???? zor gibi....aşağıya bulduğum bazı av videolarının listesini ekledim. saygılar
-
elinize sağlık güzel bir çalışma bir şey sormak istiyorum gamo platinium da çok yüksek sonuçlar almışsınız isabetine bakma şansınız oldu mu?
-
güzel paylaşım BAN bende de aynı sonucu verdi tabii diğerlerini denemedim ama anladığım kadarı ile sen shark tan memnun kalmışsın
-
bende uzun zamandır aynı tabancayı kullanıyorum size belki garip gelecektir ama şimdiye kadar kulllandığım en iyi bellet isabet olarak jsb exact heavy 4.5 mm 10,34 gr 2 pompa yada 1 pompada mükemmel sonuçlar veriyor saygılar
-
güle güle kullan gerçekten çok güzel duruyor
-
arkadaşlar aranızda bu silaha red dot takan oldu mu acaba tavsiye edebileceğiniz red dot olur mu
-
ben de 4.5 kullanıyorum gayet memnunum fakat tabancalarda 5.5 in verimli olmayacağını düşünüyorum genede sen bilirsin
-
ilginiz için her ikinize de teşekkür ederim sizin söylediklerinizle ben Stoeger-Beretta P 350 Pompalı Av Tüfeği ne karar verdim umarım iyi bir seçim yapmışımdır buradan öğrendiklerimle; hem avda kullanabilirim hemde tek kurşun atabileceğimi zannediyorum bazıları 3 nolu şokla tek kurşunun sorun olmayacağını yazmışlar bende bunu almaya karar verdim
-
cehaletimin kusuruna bakma sadece öğrenmeye çalışıyorum normal namlulu tüfekle tek kurşun atmada bir sorun olurmu?
-
teşekkür ederim cevabın için yani slug namlu ile de saçmalı fişek atılabiliryor anladığım doğru herhalde
-
yok mu arkadaşlar soruma cevap verebilecek birisi
-
merhabalar aslında uzun zaman olmuş konu kapanalı gibi fakat benim sormak isteğim bir şey var slug namlu ile tek kurşun atılıyor anladığım kadarı ile benim merak ettiğim yarı otomatik bir slug namlulu tüfekle diğer saçmalı fişekler atılabilir mi yada gene yarı otomatik bir tüfekle (slug olmayan) tek kurşulu fişekler atılabilir mi cehaletimi mazur görün daha yeni başlıyorum bu işe