Kişisel kanaatim dürbünü gözden çıkartmamışsanız dürbüne yazık edersiniz.
burock0655 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok güzel atışlar Alper abi tebrik ederim ve doğal ortamı çok beğendim Ankarada böyle yerler bulmak çok zor malum bozkır ilk videodaki 50 m atışlarının isabetsiz olması sanırım rüzgardan ve dürbün olayından kaynaklanıyor ki Bsa dürünle çok daha güzel işler çıkarılacağına inanıyorum. Kazasız, belasız, eğlenceli atışlar diliyorum...
-
Bu videolardan sonra bu olaya feci bir merak sardım minik canavarların fiyatı ne kadar bilgilendirir misiniz. Saygılar...
-
Benimki de çok isabetli JSB kullanıldığında tadından yenmiyor
-
Diana tabiki fazlasıyla kalitelidir fakat tipi pek cezbedici gelmedi
-
Bu Pcpler neden ülkemizde yok
-
Hayırlı uğurlu olsun Allah güzel günlerde sevdiklerinizle kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin.
-
TED abi bu olayı yemiş her videosunu hayranlıkla izliyorum
-
Bende gelmek istiyorum ama yollar çok uzak :((( Atanıyım sırf atışlara katılmak için hemen araba alcam :))
-
Süper ötesi gözlerimi alamadım, böyle bir koleksiyonumun olmasını çok isterdim
-
Çok teşekkür ederim. Saygılar...
-
Dürbünlerde paralaks ayarının önde veya yanda olmasının farkı nedir ? yandan paralakslı dürbünler neden daha çok tercih ediliyor ? Saygılar...
-
Hayırlı olsun :)) Kazasız, belasız dikkatli atışlar dilerim ...
-
Bence de tek çare "Serhadi" abimin dediği gibi yapmaktır ama bu işlem fazlasıyla pahalı olacaktır. El altından sadece 1 tane tüfek için üretim yapacaklarını sanmıyorum. Saygılar...
-
Ahşap kundak daha çok hoşuma gidiyor
-
Plastik modellerde LW namlu kullanılmadı diye biliyorum. Saygılar...
-
Abi köpek hala duruyor mu saygılar.
-
Çok teşekkür ederi, elinize sağlık