Bence
Güzelce yağlı bezle silmek yeterli olacaktır.Ortam rutubetli ise kılıfta saklamayı önermem.Aslında en güzeli iyice yağlanmış naylon'a konularak saklanabilir.
İçinde hava bırakıp bırakmama meselesine gelirsek.
Aslında hep içinde mutlaka bir miktar hava bırakın diye tavsiye ediliyor.50-80 bar cıvarında hava olması yeterli.
Ama ben tersini düşünüyorum.Bence içinde hiç hava bırakılmamalı.Silah uzun süre kullanılmayacaksa silahın içindeki o-ringler devamlı baskı altında olacağından çabuk deforme olurlar.Bu nedenle silahta hiç hava bırakılmamalı,dış yüzeyi güzelce yağlanıp silinmesi yeterli olacaktır.
lazista61 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Forumda bir abinin yazdığı yaziyı okudum, verdigi bilgi kafamı kurcaladı ve sizlerin bilginize ihtiyacım olduğunu düşündüm.
Abimizin verdigi bilgide '' Test basıncı işletme basıncının 1.5 katı olmalıdır. Yani 200 bar basılacaksa, 300 bara test edilmiş olmalıdır '' diyor
Hatsan pcp tüfeklerimizin en fazla 200 barda kullanılması gerektiğini biliyoruz.
Peki Hatsan pcp hava tüplerimiz kaç bar test basıncına maruz kalıyor ?
Bu pcp hava tüplerinin her birine test uygulanıyor mu ? Yada belirli bir standartı yakaladıysa 1 tane test edip 1000 tanemi sürüyorlar piyasaya.Herkese iyi Forumlar...
-
Anladığım kadarıyla amacınız yerli palletde devrim niteliginde. Tek sıkıntı paketleme sıkıtısı olacaktır gibi geliyor bana.Çünki dedinize göre öyle jsb ince mehmet gibi doldur gitsin kutunun içine yok, o da ayrı bi sıkıntı ama Kalite her zaman zordur diyorum başarılarınızın devamı diliyorum iyi forumlar.
-
bt 65 için kesinlikle ince mehmet derim galatianda bt gibi güçlü bir pcp ince mehmet 30 grainle iyi sonuçlar verir diye dusunuyorum bende.
-
Emege saygı.. Bilgilendirici bi çalışma olmus, benim gibi bu hobiye yeni başlayan arkadaşlarımızın kacırmaması gereken bilgiler bunlar.
-
aynen abi pcp nin mavzeridir bt 65
-
bunların neden şarjörlüsünü üretmezler ki çok güzel tüfek...
şarşörsüz olması daha guzel bence pallete herhangi bi guc uygulayan bişe yok ezilme fln yok daha isabetli olur bence imkanınız varsa at 44 yada bt65 fark etmez tek tek koyun ben oyle ypıyorum bt 65 te avantajı var bence namluya birden fazla pallet sürme sansınız ortadan kalkıyor
-
[Resim Engellendi: http://www.son.tv/pic/news/190220131152200932733_2.jpg]
Şisman kel abimiz Discovery channelde antika avcıları adlı programda çıkıyordu adı Ton 2 ortak sahipsiz depoları devletin düzenletidiği açık arttırmalara katuılıp satın alın alıp içinden çıkanları başkalarına satarak para kazanıyorlardı depoların çoğundan silahta çıkıyordu güzel programdı yeni sezonu çıkmadı henüz.
aynen abi cok izliyodum bu adamları en cokta mythbusters -
Tekrardan hayırlı olsun abicim ilk pcp silahim sizinkinin aynisiydi orta yollu bir pcp isabeti 10 üzerinden 8 agırlıgı 10 üzerinden 7 gucu 10 üzerindem 7 diyebilirim size keyifli atışlar dilerim şimdiden.
-
en fazla ahşap değllde plastik kundak takarsın baya hafifler işi ilerletip plastik pullpup kundak takarsan kuş olur
aynen abi frezede plastik kundagın içini hep bosaltmayı denicem yada farklı bi tarz kundak yapmayı dusunuyorum fiber malzemeden hafiflicegini sanıyorum 500 gram hafifler die umuyorum
-
Bt 65 pcp tüfegimize kucukte olsa yapacagımız modifikasyonlarla ağırlıgını azalta bilirmiyiz tecrubeli arkadaşlardan yardım istiyorum bu konuda.
-
Evet abicim isabet konusunda sonuna kadar haklısınız.Tek Sorun tüfeğin biraz ağır oldugu ama olsun güle seven dikenine katlanıcak kafamda güzel bir dürbünle regülatör uygulamsı olucak bakalım ilerleyen zamanlarda siz abilerimle paylaşıcağım.
-
Murat sevmene begenmene cok sevindim bana guvenip alis veris yaptigin icinde tesekkurler keske kargo ucreti cok ucuk ollmasaydi cok icime oturdu insaallah guzel gunlerde zevkle keyifle kullaninrsin abicim
Teşekkur ederim Mehmet abi canın sağolsun.
-
Tüfeğiniz hayırlı uğurlu olsun. Dürbünsüz çok güzel atışlar. Bu fotoğraflar Bt65'in sadece güç için olmadığını sanırım kanıtlıyor.
Aynen abi bazi kişiler kötülüyor baziları iyi diyor alırken terettutte kaldım ama iyikide almısım -
Gule gule kullan zevkli atislar
Teşekkur ederim abicim -
mehmet abi candır.
gözün aydın güce doymaya başlarsın artık
Gerçekten öyle Cemal abi canlı bomba taşıyosun elinde -
Teşekkur ederim abicim pusuya yattım dürbün arıyorum
-
Hayırlı olsun, emniyetli ve isabetli atıişlar. Şimdi uzak mesafelerde bu gücün hakkını verme zamanı. 30-50 ve 100 metreleri de bekliyoruz.
Bu arada teşekkur ederim abi mehmet abi gözü gübü bakmış -
Abi bi dürbün alayım onlarıda paylaşıcağım inşallah aklımda bsa 8-32x44 birde nikko 4.16.50 modeli var bakalım hayırlısı abi.
-
Mehmet abiden aldıgım Bt 65 rb lw tüfegim ile dürbünsüz metreyle ölçtüm 10 metreye gez arpacık ile 5 atış yaptım sonuç harika benim için Mühimmat ince mehmet 30 grain
Burdan ayrıca mehmet kaya abime saygı ve sevgilerimi sunarım bana akıl ve tecrübeli bilgilerini paylaştıgı için.[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/wOOkpz.png] [Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/x9lRBo.jpg]