tavsiyem BMW 3.20 i 1994 yada 1998 aralıgında kırmızı birde bbs jantları varsa tamamdır zaten:) bmw serisine bakmanızı tavsiye ediyorum..
lazista61 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
FS_KOALA +1000
-
bizim buraların en yaygın tabancasi orta en cok tutulanı seneler 1921
-
tavsiyem norice ban pallet iyi sonuclar alırsın
-
hayırlı olsun emre abi
-
hee oylemi tufek yeni geldi cok kuvetli bir makine sıfırlama yaptım tufekte quattra ve sas özelliği mevcut geri tepmeside yok denilecek kadar az şimdi ise dampa bulmaya çalısıyorum satılık dampa varsa yazınız teşekkur ediyorum
-
Sevgili kardeşim yatagun dampa var acaba hiç mi faydası olmaz ? ben bu tüfekle 100 metreyi vurabilirmiyim ? mod 70 vardı bnde onunda 50 60 metreye rahat indirirdim bilgileriniz için cani gönülden Teşekkürler...
-
Sevgili Arkdaşlar öncelikte aranızda olduğum için mutluyum forumda yeniyim havali tüfek hobim 1 senedir var simdi sizden yardım istiyorum Hatsan Mod 125 Sniper 5.5 almayı düşünüyorum sizce nasıl bir havalı tüfek kötü yanları varmı siz konusunda uzman ve profesyonel arkdaşlara soruyorum birde performas ve tahribat için hangi pallletleri kullanmalıyım şimdiden Teşekkurler...