Yönetici arkadaşlardan riçam yarışma tarihi değişti 6-7 ŞUBAT oldu başlığı ve altındaki yazıyı değiştirirseniz sevinirim
Niğdeli51 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
FTBRTURK 5-6 MART 2016 ADANA FİELD TARGET MÜSABAKASI
Mesajgönderen niğdeli51 » 11 Kas 2015 22:06FTBRTURK 5-6 MART 2016 ADANA FİELD TARGET MÜSABAKASI
Arkadaşlar merhaba , 2016 sezonunun ilk yarışma ayağını Adanada yapmayı planlıyoruz. Detaylar aşağıda mevcut.
TAKVİM
Yarışma 4-5-6 mart 2016 tarihlerinde olacaktır.
4 Mart cuma Sıfırlama Günü
5 mart cumartesi 1.gün
6 mart pazar 2.günKAYIT
Kayıt ücreti 100 TL dir.TR90 00 13 4000 00 85 11 43 8000 01 Latif Tuncer.
25 ŞUBAT Perşembe mesai bitimi kayıtlar için son gündür. Bu tarihe kadar kayıt ücretini yatırmayan kişilerin kayıtları kabul edilmeyecektir.
KONAKLAMA , KONUM
Çatalan Yücesoy Mesire Alanı Adanaya 20 km. Alanda Çadır kurma imkanı vardır. Uygun oteller ile görüşüleceksizlere Adres ve telofon bilgisi verilecektir.YARIŞMA
Yarışma 50 hedef iki tur , toplamda 100 hedeftir.
Yarışmada WFTF nin belirlemiş olduğu uluslar arası kurallar geçerlidir.Kurallar icin;
viewtopic.php?f=14&t=500KATEGORİ
Yarışmada PCP , Yaylı , Bayanlar , junior olarak derecelendirme yapılacaktır.SIKÇA SORULAN SORULAR
1-Yarışmada güç sınırlaması varmı ? : Evet var , uluslar arası kurallar gereği yarışmada maksimum güç 12 fpe (16 joule) dir.
2-Arkadaşım ile aynı silahı kullanabilir miyim ? : Malesef yarışmalarda badi hakem sistemi uygulandığından ve başka sıkıntılara sebep olduğu için ortak ekipman kullanımı yasaktır.
3-5,5 mm silah kullanabilirmiyim ? : Güç sınırını geçmediği sürece kullanabilirsiniz.Aklımıza gelmeyen başka sorularınız varsa konu altında paylaşabilirsiniz.
-
harika atış
-
Aseyhana aynen katılıyorum o dürbünlerin balistikleri havalıya uygun değil.
-
Cok iyi oldu katılırız. Allahtan bişey mani olmassa
-
Sağolun bakalım bizim takım kabul ederse bununla katılırız izmire
Hocam Eline sağlık cok güzel olmuş izini verdim gitti Yarışa bilirsin.:)
daha ıyı olur bence -
at 44 s10 modelinden memnun kalırsınız.
-
Eğlenceniz daim olsun. Adana yarışmasında hit takımınıda görmek isderiz. Satgılar.
-
Güzel olmuş Elinize sağlık.
-
[quote='BÜLENT1962','RE: 9 Kasım 2014 Pazar Buluşması']Güzel bir pastırma yazı havasını değerlendirmişsiniz. Çokta güzel yapmışsınız. Kısmet olursa önümüzdeki günlerde Sevgili Latif'i ziyaret etmek için Adana'ya geleceğim. Eğer Programım imkan verirse bu ziyareti sizlerin topluca atış yaptığınız böyle bir güne denk getirmek niyetindeyim. Böylece pekçok dostumuzu da tanımış olurum. Bülent Abi her daim bekleriz görüşmeyelide baya zaman oldu özledim seni.
-
Peki son sorum. kilometrelerce gider dediniz ne kadar havada kalıyor.
-
slm. İsa bey sym x5c ile sizin makina ile arada fiyat farkı baya var aralarındaki fark nedir. sym x5c alsak cekim yapa bilirmiyiz. birde kullanması cok zormu almayı düşünüyorum. Yardımlarınız için teşekür ederim.
-
hep ilgimi ceken bir hobi Hayırlı olsun. Allah iniş takımlarınıza zebal vermesin. Kaç dakika havada kalabiliyor?
-
Evet hocam harikaydı bi ara motorla adam ağacın üstüne cıkacak sandım
-
Evet hava cok güzeldi. Ortam güzeldi .
-
Moltak kardeşime içten davranışlarından dolayı ve bana hediye etdikleri rant holta için Filiz Hanım'a ve Onur kardeşime teşekkür ederim. Evet güzel yarışmaydı
-
Eline sağlık artunum cok güzel
-
ne bileyim siteyi cözemedim eski versiyon güzeldi
-
sende değerlisin hocam bizim için
-
sivil polis onlarrr