Bulsmadım henüz…
tahsinkurt tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Elimde sadece yuvarlak şarjör aparatı var yuvası yok. Teşekkür ederim.Hemen arayacağım.
-
Regülatörsüz 50-60 bar kuru havayla kullanamaz mıyım? Maksadım CO2 tüplerden kurtulmak sadece, güç artışı değil.
-
Merhaba arkadaşlar. Crosman 1077’yi sadece silindir tüp yaptırarak pcpye çevirmek istiyorum. Bildiğim kadarıyla CO2 tüpler 1000 psi, PCPler 3000 psi’dan başlıyor. Tüfeği başka hiçbir modifikasyon yapmaksızın iç mekanizmasını bozmadan kaç bar/psi ile nasıl kullanabilirim?
-
Hâlâ arıyorum
-
Elinde komple Crosman 1077 şarjörü olan arkadaşım varsa almak istiyorum. Sadece yuvarlak aparat değil komplesi lazım.
-
Tamam. Teşekkürler. Direkt mesaj atabilir misiniz? Uzun zamandır siteye girmedim. Direkt mesaj atamıyorum.
-
-
Son bi güzellik yap da alayım abi?
-
Son oluru 7000 midir?
-
Dediğim gibi sıfır jelatinli geldi. Bagajda yer kaplamasın diye kutularını getirmemişti amcaoğlu. Kullanamadığım için iphone'a döndüm geri. Üç ay oldu geleli. Ben biraz düşüneyim, döneyim size.
-
Ben de Kayseri'deyim. Aslında gelebilirim ama üste verecek çok param yok. Belki telefonların ikisini alsanız ancak karşılayabilirdim. Bu telefonlar burada para etmiyor maalesef o yüzden bi şey söyleyemiyorum. Siz üste en az ne kadar istiyorsunuz?
-
Telefonlar çift hatlı bu arada.
-
Telefonlar sıfır geldi Almanya'dan. S20'yi iki aydır kullanıyorum. Ezik, çizik yok. Fiyat konusunda bir malumatım yok vallahi. Yurt dışı oldukları için normalden çok ucuzdur ama.
-
Merhaba. Elimde yurt dışı S20 ve S10 var. Takas düşünür müsünüz?