mre135 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

merhabalar ağbi sanırım yine tüfeğini seven pellet arayışındasın ;) ya ben gerçekten şaşırıyorum mod125 sniper bu mesafenin 3 katı mesafede yapar bu atışları. sorun optikde olabilir sen yinede bir air arms diabolo field5.52 yi bi dene derim, ben olsam atışları temiz a4 kağıdının ortasına 5kuruş çizerek atardım daha iyi odaklanılıyor. siz optiği(dürbünü) tek parça ayak ile mi monte ettin tekparça ayak yada dampa ile mi monte ettin . saygılar isabetli atışlar

merhabalar ağbi aramıza hoş geldin bende bir mod 125 sniper kullaıcısıyım ben sana hila l av bayii ni öneririm bu tüfek air arms diabolo field pelletlerle süper işler çıkarıyor benim rekor daha 107 metre 70lik bazuka şişesi:D daha uzağa uğraşmadım saygılar

öncelikle merhaba, elinize emeğinize sağlık güzel çalışma olmuş, yalnız gamo hunter in yaptıklarına şaşırdım doğrusu bence gamo hunter o diğer iki pellettende daha iyi bir pellet ama eski pelleti daha iyi yeni gamo hunterleri bende hiç beğenmedim. eskilerden bulursan bi grup yapta ne demek istediğimi o zaman daha iyi anlarsın saygılar