paintball var mı ona göre hazırlıklı gelelim...
MuRaT_6606 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güzel buluşma olmuş, neşeniz de havanız da her daim bol olsun.. imrendim bak şimdi....
-
1-Raptorx
2- serdarhavsut
3- mobydick74 -
Çok ilginç bir olay. İnce ldiği yerden kopmuş demek..
Zorakiyi 4 den fazla da pompalayabilirsiniz ama o fazla havayı tahliye eder..
-
benim gözüm yemedi abi yağmurda gelmeye.. biraz da işler vardı onları hallettim . Bu arada güzel buluşma olmuş.
Serhat abi yeni tüfeğin hayırlı , havan da bol olsun.
-
Kısmet değilmiş abi benim tüfek illede gurbete gidecem dedi..
-
Büyük ihtimalle gelirim abi. (Bu aralar yıl sonu yoğunluğu malum ama gelmek için elimden geleni yaparım.)
-
Geçen mobydick74 ile şişe kıracaktık, tam şişeleri diktik onun işi çıktı hepsi bana kaldı. Tek pompa 2 pompa 3 pompa fark etmedi. Her atışımda şişelerin canına okudu. Hw 45 ile atamadım red dot' un pili bitmiş ... resim çekmek aklıma gelmedi.
Aaah ah.. bensiz hepsini kırdın mı abi... hiç mi kalmadı ?
-
Recep hocam ellerine sağlık. Çok teşekkürler...
-
eh sensiz zoraki fun kulübü olurmuydu abi hoşgeldin...
-
Hoşgeldin abi...
-
ne zahmeti Emre sorun değil... Bir de resmini çektim. biraz yamuk olmuş ama idare eder.
[Resim Engellendi: http://img577.imageshack.us/img577/8886/drbn1.jpg]
-
senin konuyu görünce benim imzadaki dürbünü çıkarıp baktım. diğer modellerinde farklılık varsa bilemem ama senin konudaki resimle benim dürbünün görüntüsü aynı.
Nikko Stirling Nighteater 10-50x60 IR
-
Nikko Stirling.
-
şiişşşt dolaba yaklaşmak yasak. zincirle bağladım dolabı. kapısında 7 / 24 nöbetteyim... envanter değişim süreci bitsin o zaman görüşürüz.
-
Gittin dağ başında T12 buldun öylemi? çok ballısın vesselam. Bizim orada nuh nebiden kalma kırma bile yok ...
-
1-asil
2- kafa avcısı
3- adalya
4- mobydick74 -
Ben gidemedim
Abi gelicen diye senin zorakiye grip getirmiştim.. kısmet bir dahaki sefere imiş.
-
malesef en erken 9:45 de alandayım.
-
hayırlı olsun Cem. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
havan her daim bol olsun...