MuRaT_6606 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
beni düşünmeden yazabilirsiniz arkadaşlar...
-
Elinize sağlık arkadaşlar güzel yarışma olmuş. Ben bu sabah yaylının dürbününün derdine düştüm. sağolsun Tarık yardımcı oldu da sorun çözüldü..
-
ben büyük ihtimalle 10 yaşındaki kızımla geleceğim. tabi küçük hn. kalkabilirse..
-
boya topu patlatırız erdinç niye üzülüyosun abicim. ben epey zamandır gelemiyorum zaten epey stres atmam lazım..
-
Togay yarın sabah için gelmeyi düşünüyorum ama bende çok ters yerdeyim. Mutlaka biz den birileri gelir o taraftan..
-
Başta serdar ve mehmet olmak üzere tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim...
-
Bu işe yatırım yapan arkadaşları tebrik ediyorum.
-
Çok güzel arkadaşlar ... tebrik ederim..
-
-
-
ömer diğer denemeler ne oldu..
-
Arkadaşlar A-TAKIMI nı başarı ile temsil edeceğinizden şüphem yok. Kafeterya kısmına birde madalya köşesi yapalım artık...
Cem benim işim belli olmaz pazar sabahı da gelebilirim. O zaman görüşürüz.
-
Sabah erkenden mekandayım...
-
benim bu hafta da gelmem zor. size iyi eğlenceler..
-
Stres için kola kutusu delmek ve hele hele peş peşe atış için co2 iyi oluyor.
Pnomatik (ZORAKİ) isabet ve tahribat konusunda süper.. (tek geçerim ve tercihimde bu silah)
-
Benim için bu hafta sonu epey yoğun geçti.. Eğlenen arkadaşlar fotoları koyunda onlarla avunalım bari.
-
musa ustanın yaptıklarını biliyorum hocam, onlarda gayet iyiler ama sonradan yapınca orjinal gibi olmuyor malesef.
-
Yeni ultraya güzel portatif bir dipçikj yapsınlar ilk alan ben olurum. Üzerine 2-6x28 dürbünle at atabildiğin kadar...
-
Bir aksilik çıkmazsa bende geleceğim.