Bu tip buluşmaların artması dileğiyle... Tebrikler arkadaşlar. İnşallah tanışma fırsatımız olur.
MuRaT_6606 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ranger xt3 kullanan varmi 50-100 metre grupmanlari nasil alinirmi bu tufek
Yivli tüfekten tüm beklentilerini karşılayacaktır. Ama tavsiyem biraz bekle ranger xt3 ün magnum modelleri çıkıyor.
-
https://tr.aliexpress.com/item/Tactical-…oryId=200001988
zoraki için en güzel dürbün linkteki gibi long eye relief tipi uzaktan bakılabilecek dürbünler. ben de aynısını kullanıyorum. çok da memnunum.
-
Zoraki için üretilmiş o dipçiği kesmeyi bende düşündüm fakat sonrasında long eye relief özellikli dürbün alınca sıkıntı kalmadı.
-
Hocam pazar günü ödül törenine gelmenizi tavsiye ederim.
-
Hocam pazar günü ödül törenine gelmenizi tavsiye ederim.
-
Herkesin eşit şartlarda yarıştığı..
Maddi imkanların avantaj olmadığı..
Emeğin,yeteneğin ,dostluğun ve saygının egemen olduğu..
Pırıl Pırıl bir camiadır Okçuluk Sporu ...
Herkesi bu güzel spora ve bu pırıl pırıl Camiaya davet ederim..Ah hocam keşke öyle olsaydı. Malesef oklarda da fiyat uçurumu çok.
-
Merhaba Arkadaşlar;
Ankara Field Target yarışması;
08-09 Ekim 2016 Tarihinde Ankara’da düzenlenecektir. Konaklama ve müsabaka hakkında detaylı bilgi aşağıda belirtilmektedir.Konaklama ve Atış Alanı;
Müsabaka ve konaklama Ankara / Kızılcahamam YaylaClub’da gerçekleştirilecektir.
Tesisin web adresi: http://www.yaylamocamp.com/Tesisin koordinatları : 40°37'57.2"N 32°26'07.6"E (40.632568, 32.435448)
Konaklama:
Tesisin otel odalarında ve çadır kamp alanında isteğe göre konaklanabilecektir. Tesise dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmesi kesinlikle yasaktır. Konaklama ve rezervasyonu katılımcılar kendisi yapacaktır. A Takımın rezervasyon ve konaklama ile ilgili sorumluluğu yoktur.
Konaklama Tavsiyelerimiz:
Tesise en yakın merkez 30 km uzaklıktadır, katılımcılar sigara vb. ihtiyaçlarını önceden tedarik etmelidir. Tesisin bulunduğu coğrafya ve doğa şartları gereği geceleri soğuk olacağı düşünülerek kalın giysiler getirmeleri ve yanlarında yağmurluk bulundurmaları tavsiye edilir.
Yarışma :
Yarışmada FTBRTÜRK kuralları geçerlidir.
Yarışmaya Katılım :
Yarışma kayıtları 3 Ekim 2016 tarihinde kapatılacaktır.
Yarışma katılım ücreti 100 TL 3 Ekim 2016 tarihine kadar aşağıdaki hesap numarasına ödenmesi gerekmektedir. Katılım ücretini ödemeyen yarışmacıların kayıtları iptal edilecektir.
Ziraat Bankası
Ankara / Yenimahalle Şubesi
Levent GÜRÜNLÜ
599-47475430-5004
İban: TR 5200 0100 0599 4747 5430 5004Yarışma hakkındaki soruları başlık altına yazabilirsiniz. katılımcı listesi herhangi bir karışıklığa neden olmamak adınahttp://www.ftbrturk.com/viewtopic.php?…mp;p=4959#p4959 linki altında oluşturulacaktır.
Yarışmacıları ve aynı ortamda bulunmak isteyen herkesi bekleriz. -
aşağıdaki ürün sizin işini görür.
-
Yusuf sağolsun müşterilerine karşı çok ilgilidir.
-
A TAKIMI olarak başta Çanakkale Şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi anma buluşmasına sayın üyelerimizi ve dostlarımızı bekliyoruz.
-
Eğer 150 mt de 5 lt lik bidona atacaksanız belki olabilir ama daha ufak hedeflerde o tüfek ve dürbün sizi üzer hevesiniz kırılır.
-
8x32-56 HAWKE işinizi görür. Tüfeğiniz PCP değil mi?
-
Öncelikle Hayırlı olsun... Birde içiniz rahat etsin kesinlikle siz toplasaydınız çok daha pahalı olurdu. Regülatör için de çok beklemeyin derim.
-
Bende ranger xt3 ün hem tactical hemde ahşap kundaklı modeli var. İkisinin de 50 metreye kadarki performansından memnunun. 10 kurşunu yaklaşık 15-20 cm lik bir alana toplayabildim. tabi fişek kalitesi çok önemli. ben YAF kullanıyorum. tek sıkıntısı şu an YAF tan başka tek kurşun fişeği sıkıştırmadan atamaması. YAF ın da üretimde fişeğin uç tarafını biraz oval yapması ile bu sağlanıyor. YAF ta bile 25-30 fişekte 1 dikme yapabiliyor. Birde SAFİR için yenilendi deniyor ama deneme şansım olmadı.
-
Bu da benim nacizane dolap
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
@Steyr nickli arkadaşa soru olarak sormuştum. ZORAKİ tabancayı servisine gönderdin mi diye... yanlış anlaşılma olmasın..
-
Uzun süre ZORAKİ kullanmış biri olarak tabancadan en ufak sıkıntı yaşamadığımı söyleyebilirim. sayın @Steyr servisine gönderdiniz mi tabancayı? gönderdi iseniz onlar ne dedi?
-
bize de sabırla fiyatının 100 TL nin altına düşmesini beklemek kalıyor...
-
100 TL nin altına satılmazsa almam...