Çok güzel gelişmeler bunlar...helal size...
MuRaT_6606 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aksu av gibi hobimize destek veren av bayileri malesef sayılı.
Teşekkürler Yusuf Hocam...
-
Hammerli tüpleri bildiğim kadarı ile 300 barlık ...
-
eğer dipçiksiz kullanacak isen aşağıdaki modellerle kullanabilirsin.
CXHD103A 1X 33mm Red/Green Dot Rifle Scope - Black - Free Shipping - DealExtreme
Buy Tactical 4-Reticle Red Dot Sight Scope with Gun Mount - Black (1 x CR2032)Eğer dipçik ile kullanma imkanın olursa stoeger 4x32 red dot dürbünü iyi olur.
-
Benim için güzel bir hafta sonu oldu. Uzun zamandır görüşemediğim arkadaşlarla olmak iyi geldi. Tek üzüldüğüm konu takım ve oda arkadaşım Ergin beyi diskalifiye etmek zorunda kalışım oldu. Umarım oda beni anlayışla karşılamıştır.
-
Evet Levent az kaldı. bak heyecanlandım bende... Eline sağlık güzel olmuş..
-
Karışık deneme paketleri bana da mantıklı geldi.
Başarılar arkadaşlar kolay gelsin ...
-
Iste ayakta alkislanacak bir yaklasim. Olay budur. Peki kendi hedeflerimizi getirip kendi silahlarimizla hobi atisi yapabilir miyiz? Yarismanin ve alanin duzenini bozmadan tabii ki.[/quote]
Mekanın durumunu görmedim. Farklı parkur oluşturmaya ne kadar müsait dir inanın bilmiyorum ama planlama aşamasında bunu da göz önüne alıp ilerleyen günlerde durum hakkında sizi bilgilendiririz.
-
Arkadaşlar yarışmayı kenara bırakalım. Biz sizlerle tanışmak ve muhabbetimizi arttırmak istiyoruz. 27-28 Eylülde Kızılcahamam a bekleriz. Aslına bakarsanız benimde şu an için tüfeğim yok. Tüfeği olmayanlar benim gibi hakem olarak da faydalı olabilirler. Gecede muhabbetin belini kırarız. İnanın yüz yüze konuşarak sebep sonuç ilişkisini daha kolay kurabiliriz. Eminim çok zevkli bir hafta sonu olacaktır.
Yunusun da dediği gibi,
Gelin tanış olalım,
İşi kolay kılalım,
Sevelim sevilelim
Dünya kimseye kalmaz. -
Aslında bu konu forumda sıkça sorulan "havalı tabanca ile korunma" sorularına iyi bir örnek olmuş. Defalarca anlattığımız şey yaşanmış. Yani diğer tarafta tabanca olduğu halde daha soğuk kanlı davranıp çekip vurmamış. Eğer vurup öldürseydi bile nefsi müdafadan çok az ceza ile kurtulurdu. Verilmiş sadakası varmış. Emin olun buna benzer olaylar kuru sıkı ile çok daha fazla yaşanıyor. Merak etmeyin bunlar hobimize değil ancak kendilerine zarar verirler.
-
Samet aslında tam öyle değil. Yapılan güzel girişimlerin diğer takımların desteği ile ulusal bir hal alma çabası oldu bu iş. FTBRTURK takımı fedakarlık gösterdi takım isimlerini değiştirerek FTBRTURK isminin üst kimlik olarak kullanılmasına olanak sağladı. Aslında konunun buralara gelmesi takımlar arası yapılan uzuuuunnn whatsup (emin ol ben okumaktan yoruldum, onlar yazmaktan yorulmadı) yazışmalarına dayanıyor. Epey şeyler tartışıldı, en son buna karar verildi.
Tabi sizlerin görüşü bizler için çok önemli onun için böyle bir konu açıldı. Bu vesile ile atılan adımın camiaya hayırlı olmasını dilerim...
-
Eliniz çok ufak değilse kavrayabiliyorsanız paroblem yok. Tabi ayakların sağlam monte edilmesi lazım. Ben zamanında arka ayak için bir oyuk daha açmıştım. Gayette şık olmuştu.
-
sayın hamatum bu işte bari şeytanın avukatı kimse olmasın. Şu güzel olaya gölge düşmesin, kendi imkanları ile de olsa ilk defa yurt dışına çıkmış bir takımımız var. Bu durumu da şahsım ve takımım olarak gönülden destekliyoruz. Tecrübeleri bizim için çok önemli...
-
Grip e namlu değiyor. ama aşağıdaki ürünle sanki biraz daha açılır gibi.
-
Grip görünüşü güzelleştiriyor ama kurma sırasında engel oluyor. tam anlamıyla namlu açılmıyor. Niyetlenen arkadaşlar haberiniz olsun.
-
tutma kolunu "grip" diye tararsanız bulabilirsiniz. zorakinin altındaki ray 22mm dir.
-
Zoraki yi illa modifiye edicem bişeyler takıp kullanmak istiyorum diyen arkadaşlar, ilk işiniz Z ayak edinmek olsun. Z ayak dürbünü size yaklaştırıp görüşünüze yardımcı olur. Red dot ise yakın hedeflerde (25-30 mt ye kadar) kesinlikle tavsiye ederim. Normal dürbünlerde kaynakdan dolayı bozulan grupman bu sayede düzelecektir. İlk defa eline ZORAKİ alan babamla beraber yaptığımız bir 10 mt atış yarışmamız var ki az daha diline düşüyodum adamın. 2 pompa gayet yeterli daha üstü sürekli yapıldığında sıkıcı oluyor.
-
Her ikisinide kullanmış biri olarak şimdiden merak edenlere söyleyeyim kesinlikle red dot...
-
Vakti zamanında toplamak için çok uğraştığım ve bir dönem zevkle kullandığım Zoraki ultra ile ilgili bir kaç resmi tekrar paylaşmak istedim. Zoraki ile ilgilenen arkadaşlarıma fikir verir umarım.
Üzerindeki stoeger 4x32 red dot...
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/A29ld0.jpg]
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/0VY5o8.jpg]
-
Cemal hayırlı haberlerini bekliyoruz. Umarım bundan sonra daha sık görüşürüz.