Bugünün resimleri....
MuRaT_6606 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bir aksilik olmazsa bende gelirim..
-
Arkadaşlar yarışmanın tertibinde emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Yaşanılan aksaklıklar mutlaka olacaktır. Tecrübe böyle kazanılıyor. Yalnız çıta her yarışmada daha da yükseliyor. Bir sonraki yarışmayı merakla bekliyorum.
-
Caner bey hayırlı olsun. Güzel tercih evladiyelik bir tüfeğiniz olmuş.
-
Merhaba Atakan aramıza hoş geldin. İlk takma anında tam sıkana kadar gaz kaçağı normaldir daha sonra kesilmesi lazım. kesilmiyorsa sorun o-ring de olabilir. Tüpün ucuna sürülen maddenin ismi "silikon gres" dir. Sürekli kullanmana gerek yok. gün içinde ilk taktığın tüpün ucuna az sürmen yeterli..
-
Erhan bey bobcat atışları güzel ama ben bagajı daha çok beğendim.
-
En kaliteli PCP ile ve kaliteli dürbünlerle bile hemde destekli olarak 100mt de 1 TL lik grupmanlar sayılı iken, yaylı ile dürbünsüz ......kedidir kediiiiii....
-
Kayak takımı deyiiinnn.. taşıma çantası ile gönderiyorsanız ölçüleri de yakın olduğu için ne sizin ne de onların canı sıkılmaz..
-
-
FX Revolution öneririm...
-
Kentparkın p3 katında ONOK var.
-
Sevgili arkadaslar,
Hazir konu acilmisken, bu hafta sonu atis alaninda guzel bir temizlik, hedef bakim onarimi da yapalim mi? Atolyede gerekli her turlu malzeme var, Serdar abim bize odunc verir sanirim, ben gonullu calisirim, benimle birlikte calisan takim uyelerine de aksam tavuk ismarlarim gecen gittigimiz yerde...
Ne dersiniz?
Abi gelmek için elimden geleni yaparım. Uğraştığım proje içinde fikirlerinize ihtiyacım var. Onuda konuşuruz..
-
eğer ilk mesajı soru olanlara hemen cevap verseydik sizlerle nasıl tanışırdık.
-
cehennemden gelen sincapı sevdim
Deliği görsem bende sevecem de ... deliği yok ki bunun...
-
Evet abi harici olarak aliniyor...
eskiden yerli otolarda sağ ayna ve pas pas opsiyoneldi.. niyeyse onu hatırladım birden...
-
Gözüme daha öncede çarpmıştı. Cricketlerde yanak koyma yerine bu resimde bir parça konmuş. Bu parça haricimi satılıyor?
[Resim Engellendi: http://img40.imageshack.us/img40/7131/lumd.jpg]
-
Beyler benim bir sorunum var su donemlik nakit sikintisindan dolayi havali tufek aldım bu tufegimle atis Poligonu una gimeye cok utanıyorum yakinlariimin hepsinde atesli silahlar var ben ise kiyida kosede sise patlatmakla mesgul oluyorum ne yapmam lazim arkadaslarHavalı silah forumundasın ve sen havalı kullanmaktan utanıyorum diyorsun. ben ne deyim hocam sana tek diyeceğim yanlış yerdesin... Ama senin yerinde olsaydım bir ateşli ile yapılamayacak hassasiyette atışlar yapıp onları kendime imrendirirdim...
-
Moltak bu tarihi bırakalım izmirli arkadaşlarımız bize sunsun. Onlar yapabilecekleri en uygun tarihleri zaten sunarlar..Heyecanlanma...
-
Daha önce görmemiştim. Güzel silahmış.. paylaşım için teşekkürler...
-
Güzel bir parça imiş. Olsada denesek...