Kaptan sen ne dersen..
MuRaT_6606 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abi yazanlarda problem yok. Ben yazmak isteyipde bu sıkıntı yüzünden ismini listeye yazamayanları etkinliğe katmak için yazdım. Eğer bu tip talep bizden başka kimseden gelmiyorsa bizim bu çıkışımızda anlamsız olur. Bu yazılanlara arkadaşlarımızın yorumlarını almak ve ona göre karar vermek daha doğru olmaz mı?
-
Erdem abi bu tip taleple gelecek kişi sayısı eminim çok çok az olacaktır. Onlar için bir şeyler yapılabilir bence. belki de en son atarlar...niyetim organizasyonu zora sokmak değil. Bu etkinliğin amacı hobimize gönül verenleri biraraya toplamakdı. o yüzden gelmek isteyen herkesin gelmesini sağlamak bence iyi olur. Ayrıca yaylı ve pcp aynı kategoride yarışıyor bu bile küçük kural esnemesi oluyor bence...
(belkide böyle bir talep hiç olmayacak)
-
biz silahsız misafiri severiz,
her zaman gel tabi ki bekleriz.
Silahtan bol ne var
Birini de sana veririz.her cumartesi pazar sabah namazını müteakip alanda adam bulunur. ...
-
Yarın 8:30 gibi mekanda olmayı düşünüyorum. Biraz hasret giderelim..
-
Kısa mesafelerde ihtiyaç olmuyor ama 40-50 mt gibi mesafelerde hassas atış için yanak koymak iyi oluyor..
-
Eline sağlık hocam güzel olmuş.. Birde yanak koymak için ortaya ayarlı bir parça yaparsan süper olur.
-
umarım olur. o konuda tecrübem yok ama ustalar fikir verebilir...kolay gelsin
-
Metehan tung yağının kokusunun hoş olmadığını duymuştum. denemeyi önce başka bir ahşaba yapıp gör istersen...
-
Dün akşam biraz ayıklayım dedim. Şu yarar, şu yarayabilir, bu hiç satılır mı derken geriye bir şey kalmadı. Yahu ben acayip çöpçü imişim meğer. ben alana getiriyim masaya koyayım siz ben görmeden alın....
-
yasin aslında her şeyi görerek alabilsek keşke. küçük bir parça lazım oluyor forumdan buluyoruz +10 tl de kargo veriyoruz. şimdi en azından ıvır zıvırı kargosuz görerek alma şansı olur..bende 1 kutu dx den alınmış küçük parça var..
Gel vatandaş ne alırsan 10 Liraaaaa......
-
Zoraki güzel tabanca.. zamanla ona alıştıkça daha iyi grupmanlar olacaktır. Hayırlı olsun..
-
bende de bir sürü küçük şey var.. harbiden bir tezgahta ben kursam iyi olur hani... belli bir de saat koyalım o saatler arasında ankaralı hobisever arkadaşlarımız gelir. hem tanışmış oluruz. hemde ihtiyaçları varsa yardımcı olunur.
-
Abi bizim mekan hedefle dolmuş. yeni hedefleri sevdim. yapanın eline sağlık.
-
peki hw 97 k yı 5,5 alsam 100 ve 150 metrede randıman alırmıyım tahribatta falan formmu araştırdım diana 460 magnumun kurma kolu kırılabiliyormuş
hw97k 5.5 ile o mesafeden Kesinlikle randıman alamazsınız. 97k yı 4,5 ve 50-60 mt için kullanın. dediğin mesafelerde başarı ancak pcp ile olur (zaten sende var) . diana 460 da sana o mesafede tat vermez. etkili olmadığından değil. tepmenin etkisi ile isabet oranın çok düşer. Diananın kurma kolunun kırıldığını bende duydum fakat o kadar kullandım kırmayı başaramadım. gereksiz zorlama ile her silahta sıkıntı yaşarsın..
-
her iki tüfekte farklı kategori silahları. diana 460 daha hafif, daha güçlü ve tepmesi var. hw97 daha ağır, gücü ve tepmesi daha az. siz kullanmak istediğiniz şekle karar verirseniz tercihiniz kendiliğinden belirecektir. kolay gelsin..
-
1-Taylan Alyörük ( İmpo) - AirArms EV2 .177 / 4.5
2-Mustafa Gürpınar (senior74izmir) - P2 - .22 / 5.5
3. Erdem KAYA (Raptorx) AA s510C .22/5.5mm
4-Koray Yılmaz (îkarus) Airarms S510 Extra fac 5.5
5-Ömer Yasanul (Ömer Yasanul ) FX T12 22 Cal.
6-G. Başar Öztuna (bsR) - Steyr LG110 FT .177 / 4.5
7-Eser Isgoren (Eser) - AT-44 Long .22 / 5.5
8-Rüştü Demirkol (İronarm) HW100 5.5-Gamo Dynamax 5.59-Murat ARIK (mobydick74) HW100 5.5
-
zoraki ultraya moderatörü bağlamak için ara aparat aradığınızı belirten konu açın elbet elinde olan çıkar.
-
lisans dediniz de benimde gidip 2013 pulu yapıştırmam lazım... ee zaman yaklaştı....
-
Hayırlı olsun ömerim.. İyi günlerde kullan..