athy tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

teşekkürler arkadaşlar. Mesajlara şimdi bakabildim kar nedeniyle 2 gündür yoldayım :) Biliyorum çok ahım şahım bir tüfek değil ama pratik yapmak için alcam zaten. Sonra değiştircem zaten tüfeği.ben bir ay daha bekleyim o zaman. zaten pek acelem yok manuel çalışmak istiyorum 1 kaç ay.

Merhaba arkadaşlar. Kral Magnum 5.5 mm Ağaç Dipcik namludan kırma tüfeği almaya karar verdim. Bunun için bi dürbün arıyorum bilmiorum uyarmı ama bu tüfeği aldıktan sonra webley patriot 5.5 mm alcam onda da kullanmak istiyorum. bi öneriniz olurmu acaba? Birde bipod alcam marka fln farkedermi?

merhaba arkadaşlar. Bende tüfek almayı düşünüyorum. crosman 1077 yi tavsiye edebilir misiniz? ne gibi eksi artı yönleri var mesela. fiyatı ne kadar. Şimdiden teşekkürler. Sitenin içinde inceleme varsa kusura bakmayın başlığa denk gelince sorayım dedim.