Bende gamo pro hunter kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım, Ar-mer in sitesinden sipariş vermiştim isterseniz sizde oradan siparış verin, belki kullandığınız modelin serisinden farklı zamanda veya farklı yerde üretilmiştir..
Zoraki 4,5 ta kullandım.
okutkan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Resimdeki Zoraki için mi aldınız
-
İnternetten veya bayi den almanızda bir fark olmaz. Forumdaki önerileri göz önünde bulundurup internetten alabilirsiniz. İnternetten almak isterseniz daha fazla seçenek bulabilirsiniz..
-
İsterseniz verdiğim ilana bakabilirsiniz. Sadece tüfek 180 lira. Oldukça isabetli bir tüfek.
Hatsan Satılık Hatsan Mod 99 Limited Edition + OPTIMA 3-12X44 AOE -
Dürbün ayarı ayak kaymasından oluyordur sanırım. Şuana kadar 400 e yakın sayıda pellet i çift ayakta kullandım ve kayma çok olduğu için 30 liraya, çivisiyle sabitlenebilen tek ayak aldım ve şuana kadar 900 den fazla pellet kullandım. 900 pellet az bir sayı değil, herhangi bir kayma olmadı ve dürbün ayarı bozulmadı; karar sizin:)
-
En güzeli dürbünü bir elde tüfeği diğer elde tutmak şambrele falan ihtiyaç kalmaz böylece
Süperdi abi -
Benim için bir sorun yok şimdilik, 75 liralık optima dürbün. Bir aydır böyle kullanıyorum. tabii ki bende 500 liralık dürbün almış olsam 50 lira daha fazla verip dampa alırdım:))
-
Dampa ayakta keçe varmış, böylelikle dürbüne zarar minimuma iniyormuş. Ben tek parça ayak kullanıyorum ve üzerinde kaymayı önleyici vidalı çivisi olduğu için kaymada yapmıyor.
Ama bu dampa ayak hakkındaki fikrim: bence sadece lafta kalıyor. Sistemde bulunan keçenin olup olmamasının büyük fark yaratacağını sanmıyorum; sadece elli liralık fark yaratıyor:) -
Hatsan diabolo kullandım.
-
14 metrede sıfırladığım dürbün ile 40click çevirerek kabataslak ayar yaptım.
50 mt atışı
[Resim Engellendi: http://img269.imageshack.us/img269/4891/50mtatcopy.jpg]Uploaded with ImageShack.us
-
A4 kağıdına çıktı alındığı zaman ne farkı oluyor acaba, orjinal olmasından dolayımı bunları tercih ediyorsunuz? Ben yüz kadar hedef kağıdını yazıcıdan çıktı olarak alıyorum, hemde istediğim boyutlarda hedef seçimi yapıyorum. 500 tane hedef kağıdı çıktısı yaklaşık 10 liraya malolur.
-
Çanak anteni delemeyeceksin diye mi karar değiştirdin; antenin LNB sini daha kolay deler hem daha kesin çözüm
-
Yağ tenekesinin yanından atış yaptığınızda tek taraflı deliyor diğer tarafa kuvvetli bir şekilde iz bırakıyor. 30 metreden attığımda da tek taraflı delik açıyor fakat diğer tarafa bi etkisi olmuyor. 50 metrede sadece iz çıkarıyor.
-
Tüfek gayet güzel, tüfeğin isabetliliğini resimlerde de görüyorsun zaten.
200metrede şişeyi kırdığı video var internette onu izleyebilirsin; izledikten sonra gücünü anlarsın.
Konuyla antenin ne alakası var, anten terörü mü estirmeyi düşünüyorsun -
30 metreden yapılmış atışlar.
[Resim Engellendi: http://img823.imageshack.us/img823/6792/30mtatsadecehatsandiabo.jpg]
Uploaded with ImageShack.us
[Resim Engellendi: http://img834.imageshack.us/img834/9333/gamohatsanvictory30mt.jpg]
Uploaded with ImageShack.us
-
Gamo hunter yine kötü sonuçlar verdi; belki tüfeğin pozisyonundan veya benden kaynaklanıyordur. 29-30mt atışlarını akşam eklerim.
-
Emeğiniz için teşekkürler. Bu tarz çalışmalar farklı bilgiler kazandırıyor. Gamo dışındakiler bana pelletin hatası gibi gelmedi. Aynı marka pelletlerin herbirinin aynı vasıfta olup aynı sapmayı yapıp aynı noktayı vurması bana zor gibi geliyor. Fakat birinin solda diğerinin sağda toplanması sadece sıfırlama değişikliği yapılırsa mantıklı olabilir. Sola atan sola sağa atan sağa atar mantığıyla sizde de hata olamaz diyorum. Neyse rast gele
Bugün sağlamasını yapacağım:)
-
Yorumlar için teşekkür ederim. Bugün 30mt atış yapacağım bakalım nasıl sonuçlar alacağız.
-
Pellet dış görünüşüyle de gamo hunter kadar pürüzsüz görünüyor. Yani ucuz diye almamak yanlış olur, gayet iyi bi pellet.
-
Aslında beş dakika öncesinde, hatsan diabolo ile kırmızıya isabet edecek şekilde 14mt sıfırlaması yaptım. Fakat kıyaslama atışlarında hedefin sol altına isabet etti.