+1
ÖĞLEDEN SONRA GELİYORUM..
Legatus tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Başka resim yok mu Ozan abi? O gün belki 50 tane resim çekildi???
-
Bir buluşmaya geç katıldım adamlar resmen moda çekimi yapmışlar, bazı pozlar resmen "Pirelli Takvimi" gibi
Ayrıca Ozan abime de bordo bere pek yakışmış... -
Güzel atış, güzel video. Ellerinize sağlık.
-
Artun, ayni duygulari icinden geciren ancak tepki alirim ya da banlanirim diye dusunen bircok arkadasin hislerine tercuman olmus.
Aticinin konsantrasyonunun bozulmasi, atis guvenligi konularinda benzer bir yaziyi ben adana yarismasindan sonra yazacaktim ancak adanali abi ve kardeslerimizin emeklerine karsi anlasilabilecegi cekincesiyle yazmamistim.
Konunun muhattabi yazin ankaraydi, kisin adanaydi bugun izmir yani hepimiziz. Bunu da yazarak halledecegiz. Kimse kirilmasin darilmasin... -
Ozan abi, yeni tüfeğini imzana ekle istersen?
-
Adaşım Posta'da yayınlatalım bunu.
Rumuz: Şair Pilot... -
Aa ile hw arasında yaylı kıyaslaması nasıldır
Kundak konusunda AA HW ye 2 tık fark atmış Caner kardeşim. Hw 97 isabet olarak çok başarılı. Maalesef Tx 200 ü deneyemiyorum çünkü solak atıcıyım kaynak yapamıyorum.
Bu durumda yaylı alacak olsam TX200 kundağını çok beğenmeme rağmen Hw 97 tercih ederdim. -
[Resim Engellendi: http://i60.tinypic.com/w9bgjb.jpg]
Soldan sağa:
1- Raven Ksk
2- Halil 61
3- Faramir
4- Legatus
5- Hamatum
6- Getboga
7 - Ozzy The Guitar -
Resimlerde bi ben yokum sanki
-
Erhan bey tebrik ederim. Güzel grupman, güzel paylaşım.
Ayrıca belirtmek isterim ki Fx Bobcat H.lal av'ın sitesindeki resimlerden çok daha yakışıklıymış...
-
Rica ederim abi, önce güvenlik...
-
Bu arada atışa başlamadan önce yarım saatten fazla güvenlik tedbirleriyle uğraştık! Atış için kullandığımız alan silahlı kuvvetlerin terkettiği mekanik nişancılık alanı. Bizim için nimet. Ancak havaların ısınmasıyla piknikçilerin artması doğru orantılı. 2-3 haftadır etrafta piknikçiler görünüyordu. Bu hafta atış alanının geniş çevresine ve hedeflerin arkasında kalan potansiyel piknik alanlarına üşenmeden kırmızı - beyaz uyarı şeridi çektik, muhtar adaylarından arda kalan afişlerin arkasına da "Atış alanıdır, piknik yapılmaz" diye yazıp ağaçlara asarak kendi çapımızda önlemimizi aldık. Kazaları önleyebilmek adına biz elimizden geleni yapmaya çalıştık...
-
Melo için havalıda sorun yok ama biraz 12 cal. tek kurşun attık, baya korktu
Bakalım dişi arayışımız sürüyor, Melo yakında damat olabilir -
Güzel ama sıkıcı bir tüfek Cem, hep tek delik hep tek delik, nereye kadar, önceki sahibi de sıkılıyordu zaten...
abi şaka biyana yatarak destekli 1 şarjörden sonra sıkılırsın
-
Tüfek güzelmiş Ömer abi
-
15 e dolduran varsa toplu herkes oraya götürsün.
çınarlıdaki güneş gaz izmir de bu işin tekeli, isteseniz de istemeseniz de seve sevee.. oraya götürüyoruz... -
Alışveriş yaptığımız bir bayi internet sitesine "Safir T14 Yeni Modeli - Çalışma Garantili !!! " diye yazmış.
Safir Arms adına utanç verici bişey olmalı bu yazı... -
bende izmirdenim arkadaşlar...HİT e ne çağıran var ne davet eden var :))) kayrılıyormuyuz anlamadım
Merhaba,
Hit Grubu buluşması için açtığımız başlıkta buluşma gününü, saatini ve yerini bildirmiştik. Daha açıklayıcı olsun diye harita üzerinde yol tarifi yapmış koordinatına kadar vermiştim. Özel mesajla iletişime geçebilirsiniz diye de eklemiştim.
Hit grubumuzdan ozztheguitar arkadaşımız da "aramızda görmekten mutlu oluruz " diye yazmıştı. Konunun linkini buraya kopyalıyorum.Biz size ya da başka birine bir olumsuz cevap vermedik ki! Aksine memnun olacağımızı yazdık ama siz bizimle iletişime bile geçmediniz. Keşke foruma genel yazmak yerine önce bize özel mesaj gönderseydiniz.
-
Mehmet aklımı kaybedicem, çoook güzel. Nazar değmesin. Kundak solak atıcı için de uygun (tam benlik).
İyi günlerde kullan...