Tümercim "sabııır" yazmışsın ya, Hani ben de İzmir'de yaşıyorum ya, İzmir'de sadece 1 tane takım yok ya, Böyle kararlar alırken ortak hareket etmek gerekirdi diye söylüyorum.
Anlamadığım bizim haberimiz olmadan organizasyon yetkisi mi verildi ???
Legatus tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
aslında karar alındı ama tam detaylarıda tamamlanınca bilgilendirme yapılacak ip7cu vermek gerekirse herkezi memmun edebilecek uluslararası 2 günlük ft
Karar alındı
-
Bp istasyonunun 50-100 mt ilerisinde yolun sağında yörem ev börekleri var. Orda toplanıp atış alanına gidiyoruz.
Atış alanının da haritasını gönderecektim ama google earth da bir problem yaşıyorum o yüzden gönderemedim.Atış alanının koordinatları :
Enlem: 38°19′9.47″N (38.319297)
Boylam: 27°11′15.01″E (27.187504)Ayrıca özelden iletişime geçerseniz detayları görüşürüz...
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/emGnQ0.jpg] -
Metehan güle güle kullan, güvenli atışlar...
-
Ozan abi Lisans olayına gerçekten çok sevindim.
Tüm atıcı arkadaşların edinmesi gereken, prosedürü ve maliyeti yok denilecek kadar az. -
Saygıdeğer H.İ.T. Mensupları;
18.01.2014 (Cumartesi) sabahı, saat 09:00 da Malum Börekçide toplanıp, atış alanına intikal ediyoruz.
2014 Yılının bu ilk buluşmasında görüşmek üzere.
Saygılarımla... -
Beyler benim bir sorunum var su donemlik nakit sikintisindan dolayi havali tufek aldım bu tufegimle atis Poligonu una gimeye cok utanıyorum yakinlariimin hepsinde atesli silahlar var ben ise kiyida kosede sise patlatmakla mesgul oluyorum ne yapmam lazim arkadaslar
Bu mesajın bu konu başlığı altında neden yazıldığına anlam veremedim doğrusu...
-
Yarışma listesinde Getboga ile alt alta sıralanmışız fakat 2 farklı kategoride aynı silahları kullanacağız.
Bu durumda sıkıntı yaşanmaz umarım... -
Grupman çok iyi. Bravo...
-
Hayalet avcıları hayaleti yakalamış
-
Sn. Master daha çok konuda yazsa da aydınlansak...
-
Çocukken çizgifilmine bayılırdım, gece gece aklıma geldi
Paylaşmak istedim...Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Alper hoşgeldin.
Baya hızlı girdin olaya, direk resimleri eklemişsin tebrikler -
Sinan Afganistan'a hazır
-
Arkadaşlar liste kapanmadıysa eğer ben de aranızda olmayı planlıyorum.
Saygılarımla...
63 - Cem Orçun ALIKOR - Legatus - H.İ.T. - Fx T12 0.25 / HW 97 0.177
-
İyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler...
-
hakkaten cem abi seni kimse çekmemiş
bayıldım fotolara
beni çekmiyolar, çekemiyolar be Metehan
-
Sinan güle güle kullan...
-
Ben Sarsılmaz, Ata ve Huğlu 'nun süperpozeleri arasında gidip gelmiştim. Sonuç olarak Huğlu 103 FE aldım. Gayet memnunum...
-
izmirde buluşan arkadaşlarımız buluşmadan önce foruma keşke bir konu açsa da bizde gelsek sizinle
Sevgili dostum,
İş çıkışı spontane gelişen bir buluşma oldu, herhangi bir duyuru yapıp kişi ayrımı yapmadık yani. Katılan diğer iki arkadaşla da orda tanıştık tamamen tesadüf.
İlerleyen dönemlerde siz bi buluşma ayarlarsanız duyuru yaparsınız ...