ben glad alıcam sinan kafaya taktım.
Legatus tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Harika görünüyor sinan, güle güle kullan kardeşim:..
-
6 lt 300 barlık drager marka tüplerden alırsaniz birçok itfaye dolum konusunda yardımcı oluyor.
Solunum için kullandıkları model bu çünkü. -
A takımını tebrik ediyorum...
Ellerinize sağlık, sadece kendiniz için ankara için değil bizlere de örnek oluyorsunuz. Bravo... -
ağustos gibi diye biliyorum...
-
-
Bence de garipsenecek bir durum değil.
ben dün ziyaret ettim ümraniyede, çay içtik sohbet ettik çok samimi çok da cana yakın düzgün insanlara benziyorlar.
Ayrıca internette stokta görünen birçok ürünün de kutu kutu orda durduğunu bizzat görmek hoşuma gitti doğrusu... -
Bir av bayisinde broşürünü görmüştüm "abi türkiyede satışı yok" diyordu. Site linkini veriyorum,Sitede Türkçe seçeneğine tenezzül bile etmemişler...
(Çok kızıyorum böyle olunca) -
Selam,
Teknik olarak çok bilgi sahibi değilim ama ben de çok beğeniyorum. Bence tek eksiği tek tek atıyor olması. yoka kesinlikle tercihim bu olurdu.
Saygılar... -
Tebrikler Malatya. Atış bahane melemen şahane
-
Selamlar,
Kerem 91 nickli arkadaşla benim de 1 sefer alışverişim oldu. Mart ayında dürbün ilanı vardı, konuştuk parasını havale ettim. Aynı gün kargoya verdi, ertesi gün geldi. Bilgi olsun diye belirtmek istedim sadece.
Saygılar... -
süper bi gündü, herkesin emeğine sağlık, ferhata ayrıca teşekkür ediyorum...
-
Sn legatus tercih sizin.Saygı duyarım.Hayırlı günler.....Abi domuz avında süperpoze kullanıyorum ama ne yalan söyliyim tedirgin de oluyorum bazen. Yanımda sürekli otomatik kullanan birisini istiyorum. Poze muhteşem ama bazen şavrotin dahi yetmiyor domuza !!! Öyle mukavemetli öyle güçlü hayvan ki, 2. yi alıyor, 60-70 metre daha koşuyor!!!
Domuz avı için bi otomatik istiyorum ama Safir Alıp almama konusunda bu arızalarından dolayı da çok tereddütlüyüm... -
en sonunda alıcam ben de bi tane o olucak...
-
bende yapcam!!!
-
mersinli - çamdibi taraflarında güneş gaz var. google dan aratın fiyatları da yazıyor. Bende de pompa vardı büyük çile, kurtuldum artık...
-
Ben bu aralar boştayım, pm ile irtibata geçebilirsiniz...
-
her zaman bekleriz, pm ile irtibata geçebilirsiniz...
-
Metalik kurşun 12cal. tüfeklerdeki 3 lü saçmalarda kullanılır. Bizim attığımız kurşun metalik değil , içinde çeşitli bileşenler olmakla beraber dökümden önce zehirinden arındırılması sağlanmaktadır. Yoksa şimdiye dek atılmış tonlarca pelletten dünyada toprak kalmazdı.
Oh be içim rahatladı...
-
Foruma hoşgeldiniz,
öncelikle kendinizi tanışalım bölümünde tanıtır mısınız?