Estetiği de bozabilir gibi.
Legatus tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Raider 10 lu daha iyi giderdi. 3 lünün yada 2 linin ne gibi bir üstünlüğü var ki ?
+ 1
-
Hayırlı olsun çok güzel görünüyor. Keyifli ve güvenli atışlar...
-
Selamlar.
Yanlış anlamazsanız eğer pompalı tüfeklerin avlanmak için çok uygun olduklarını düşünmüyorum.
Daha çok savunma ve taktik maksatlı (fabrika, iş yeri, çiftlik vb...) satın alındıklarını biliyorum.
Av için önerim 71 cm namlulu, Mobil şoklu (namlu ucundan değiştirilebilen), Magnum (76mm) yataklı otomatik ya da Tek Tetik süperpoze uygundur diye düşünüyorum.
İyi bir marka tercih ederseniz de ömür boyu kullanırsınız. Marka önerisi isterseniz ayrıca onu da yazabilirim.
Saygılarımla... -
Aynı sorunla karşı karşıyayım. Tüfeği açmaya korkuyorum, toplayamaz yanlış bişey yaparsam garantisi bozulur mu korkusuyla dokunamıyorum da 3-4 gün oldu...
-
trap atışlarında çift tetik sizi zorlar bence bunu bidaha düşünün.
+ 1
-
ben pompa kullanıyorum, çok zahmetli. scuba alın derim...
-
Bu gün aynı sorunu ben de yaşadım. dolum sonrasında içindeki hava yavaş yavaş boşaldı, tamamen bitti. Şimdi pompalıyorum ama dolmuyor. Ne yapmam lazım?
-
02.09.2011 Webley Raider 10 ( İngiltere' ye ihraç edilen model...) 5 ay olmuş daha yeni yani...
-
Konunun üzerinden 2 yıl geçmiş ama başımdan geçen olayı
paylaşmak istedim.
Forumdan bir arkadaşımızdan Yatagun Moderatör (uzun) satın aldım (80 tl + kargo) ama ne büyük heves heyecan anlatamam. Daha sonra webley raider 10 namlu ucu için 1/2 unf ucu yaptırdım sanayide (25 tl)..
Haftasonu atışa gittim bir hevesle namlunun ucuna taktım moderatörü yaklaşık 100 mt den soda şişelerine atış yapıyordum. Şişelere çarpmak değil peletleri göremiyordum! 1,2,5... 10...
Sonra moderatörü namludan çıkartıp içini açtığımda plastik parçaların tamamının uçları ve kenarlarının kırık olduğunu gördüm. Temizleyip namluya tekrar taktım. Tekrar hedeflere ateş ettiğimde peletleri görebiliyordum. Yaklaşık 50-60 mt sabit gidiyor ve sonra sağa doğru inanılmaz şekilde kavis alıyorlardı! Roberto Carlos şutları gibi!!! Çok şükür ki askeriyenin terkettiği atış alanıydı ve hizamdaki atıcı arkadaşlardan başka kimse yoktu.
Yaptığım masrafa hiç üzülmüyorum çünkü o peletler bir insana isabet etse muhtemelen cezaevine girerdim heralde. Bu umarım hiçkimsenin başına gelmez.
Saygılarımla... -
Şunu da unutmamak lazım.
Yine sitede bir arkadaşımız atış yaparken camı kırmıştı.
Hem de epey bir sapmayla.
Bu kadar sapmayla bir insanın bile ölümüne sebebiyet verebilir.
Bence dikkate almakta fayda var.+1
-
çok etkileyici. Fiyat da çok uçuk değil gibi (S.W.A.T. Edition) 748 $...
-
Arkadaşlar ayrıca tüfeğime scuba tüpüyle dolum yapıyorum ve cok yavaşca vanayı acarak dolumu 1dk gibi bir sürede yapıyorum.Fakat dolumu cak az hızlı yapak istedğimde tüfeğin valf sistemiin oldugu yerden böyle düdük gibi bir fıyyyyy sesi geliyor.Vanayı kıstığımda kesiliyor.Bu neden olur;?
Fıııyyyyy
-
Bu pazar olacaksa ben de katılmak isterim...
-
Bir de köpek gelmişti ama o biraz çekingen davrandı çok yaklaşmadı.
-
Herşey çok güzeldi. En kısa zamanda tekrar buluşmak dileğiyle...
-
Ben de bunlara bakıyordum bugün. E-mail ile ve Youtube kanallarından mesaj atarak firmadan bilgi istedim az önce. Cevap gelirse paylaşacağım. Özellikle AT44 Bullpup tuning kit çok hoşuma gitti. Türkiye'ye getirmenin kaça malolacağını ve solak ya da ambi sentetik modelleri olup olmadığını merak ediyorum. Gördüğüm kadarı ile bizde de marifetli ahşap ustaları var zevk için bu tür şeyler yapan...
Üstat bildiğim kadarıyla forumumuzda kayıtlı Blackboy55 nick, samsunda yaşayan arkadaşımız daha uygun fiyatlara gayet de kaliteli kundaklar imal ediyor. Serhadi sen solaksın sol kundak çalışması da yapmıştı bildiğim kadarıyla irtibata geçmeni tavsiye ederim. Tumbhole ceviz 280 tl yanlış hatırlamıyorsam...
-
Arkadaşlar selamlar.
Pazar günü 13:00 te Sarnıç ta küçük çaplı bir " İzmir Buluşması" planladık.
Biraz geç oldu ilan için farkındayım, şimdilik 3 arkadaşız.
Katılmak isteyenler p.m. ile ulaşabilirler. Kalabalık olmaktan mutluluk duyarım.
Saygılarımla...
-
Arkadaşlar selamlar.
İzmir buluşması ayarlayalım lütfen. İlgilenenler pm atabilir...