optimanın 9 büyütmesinde parallax yok dosstum.
12 büyütmelerde var
Haklısın simdi hatırladım. Eyvallah.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
optimanın 9 büyütmesinde parallax yok dosstum.
12 büyütmelerde var
Haklısın simdi hatırladım. Eyvallah.
Dürbün önden paralakslı model sanırsam. Mutemelen denemişsinizdir ama denemediyseniz paralaxı kontrol eder misiniz. Hem dampa hem vortex model bozulduysa üzücü..
Milli tankımız Altay'dan ve ismini hatırlayamadığım atak helikopterimizden aynı şekilde şuan tasarım sürecinde olarak bildiğim avcı jetimizden de en az bunun kadar umutluyum. Son zamanlarda çoğu medeniyetten bukadar geri kalmışken bu atılımlar her nekadar geçte olsa fazlasıyla gurur verici. Önümüz açık olsun inşallah.
Aldığınız yer güzel sallamış birde dürbünü henüz takmamışsınız yaklasık 250 300 atıştan sonra ''Dampa'' ayak ile takmanızı öneririm. Dürbünün sağlamlığı ve isabet açısından. Tüfeğiniz hayırlı olsun
Tüfeklerden kalite akıyor ekipman sağlam. Atışlarda güzel. Daha ne olsun
Emeğinize sağlık. Hatsan ve diğer birçok firmanın örnek alması gereken nadir insanlardan birisiniz. Şahsi teşebbüsle başarılan birşeyi onlarca çalışan , alet , imkan vs. sahibi firmaların yap(a)madığını yapmışsınız. Helal olsun demek ve basarılarının devam etmesini dilemek düşer bize
Tüfekten karizma
Ceviz güzelmiş abi yağlayınca burdayım demiş desenleri
Hep merak etmişimdir. 18fpe civarı bir tüfekte 16grain 5.5mm ile güzel verim aldık diyelim. Aynı güçte ve aynı ağırlıkta ama 4.5mm kullansak daha iyi verim almaz mıyız ? Havayı daha kolay yarar ve hız kaybı ileri mesafelerde daha düşük olur gibi düşünüyorum. Sizce?
yaylıda 4.5 mu 5.5 mu işi insanın beynını yıyor,,şunun 5 i olsa tadından yenmezdi heralde
5i varda çoğu markada yok abi gerçekten ihtiyaç yaylı için ara kalibre güzel olurdu
Cem abi güzel inceleme bence değerlerde güzel eline sağlık
teşekkürler hocam.
aslında elim çok geziyor..
yanlız bi teknik buldum yada işin aslı o ben buldum zannediyorum..
dedim ya elim çok geziyor diye, kendimi kasınca daha kötü oluyor, bende dedim madem durduramıyorum, o zaman harekete ortak olurum diye düşündüm..
nişan aldıktan çok kısa süre sonra adeta artık sanki elim belirlenmiş bir yörüngede dolanıyor hale geliyor.. tek yaptığım bu hareket ekseninin bir anlıkta olsa hedef nokta üzerinden geçmesini sağlamak..
geri kalanı zamanlama ve artık o şekile deniyorum atışları, başarılıda oluyor ne yalan söyleyim..
Bu tekniği desteksiz atışlarda bende kullanıyorum zaten elin alışıyor kendiliğinden olan birşey. Çoğu zaman işe yarar ama grupman dışında da
Güle güle kullanın. Tetik nasıl sertlik olarak ?
Çok güzel olmuş eline sağlık abi. Şimdi kullanmak daha bi keyfli olur. Yalnız tetiğe uzak gibi geldi kabze mesafesi. (Elin büyükse sıkıntı yok tabiki. ) Güle güle kullan iyi hava atılır bununla.
Silikon olur mu ki?
atac cidden güzel gözüküyor hatsan mod 99 vortex onla yarıscak gibi mod 125 cok zıt ama atac vs mod 99 vortex iyi rakip olabilir
Aynı düşünüyorum
Dome modeli başarılı görünüyor ama Match noricanın ki gibi geldi fotoğrafta. Finale pointte fena değil sanki. Nasipse yaz tatilinde atışa doyacağım ozaman denerim hepsinden
Eline sağlık beğendim. Ft için kullanılabilecek özelliklere sahip mi peki ? İsabetinden şüphem yok zaten müsabaka silahı ama Ftde ses getirir gibi geldi 50m ye atıla biliyorsa çok iyi
Bunu bi videoda kalınca bir kitaba sıkmışlardı kitap konfeti misali yağmıştı
Wax Slug olmuş bunlar Çoook tehlikeli hedefin canına okur keyifli atışlar denemenin paylaşımınıda isteriz