fatih1907 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Teşekkür ederim ama zevkime uymuyor namlunun ince görüntüsü. AA510lardaki namlu ceketi çapında birşey çok daha yakışıklı gösterecek gözümde. Moderatör için açılmış olan dişlinin başladığı yerde bitecek böylelikle kalın bir moderatörle karizma 2ye katlanacak. Evdeki hesap çarşıya uyarsa tabiiki :D

Teşekkürler kardeşim :) Namlu ceketini ses kesme amaçlı değil sadece görsel amaçlı düşünüyorum webleyinki olmazsa ve kandim yaparsa 1/2unf nin başladığı yerden önce bitecek böylelikle istediğimde moderatörlü kullanabileceğim. Kafamda oluşan proje bu ama tek sorun ettiğim namlututucu işlevini kaybetmeden nasıl monte edilecek tüfeğe. Onuda kendim yapsam nasıl olur. At44 bullpup yapanlar ray için aluminyum bi malzeme işletip takıyorlardı aynı şekilde namlu tutucu yapsam koruyucu olur mu ki ?

At44 almayı düşünüyorum düşünürkende bazı modifiyeler düşünmekteyim. İlk aklıma gelen namlu ceketiyle ilgiliydi. Hatsanın ürettiği webleylerde namluceketli olan model var mı ? Varsa hatsandan istesek ücreti karşılığında alıp at44e monte edebilir miyiz. Orjinal birşeyin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. İncecik namlusu en itici yanı bence tüfeğin. Birde namlu ceketi varken namlututucu iptal olacak bu durumuda pek sağlıklı görmüyorum nekadar sakınsakta çaprma düşme kazadır olabilir buna nasıl bir çözüm bulablirim bilemiyorum. Namlu ceketiyle ilgili konuları okudum ama pek doyurucu bulmadım bazılarında nasıl yapıldığına yerverilmemiş sadece fotoğrafları paylaşılmı. Bukonuda hertürlü bilgi ve eleştiriye açığım bir fikri olan var mı ? Teşekkürler.

Pompa önerisi yapamam tecrübem yok ama Gladiator pompayla zor doluyor ama havasıda öyle 40 50 atışta bitmiyor tam güçte 90 üzeri orta ve düşük güçte 1pakete yakın atarsınız. İlk denediğim pcp gladdır ve cok sevmiştim. Ama royale 400 alabiliyorsanız bence daha hoş bir silah :)

Araniza kazakistan dan katiliyorum.öncelikle yeni tüfekleriniz hayırlı olsun.gamo hunter dx combo ve gamo hunter dx shadow bu ikisi aynimi yoksa ikiside ayri modellermi ?burda combo yok shadow varmis arasindaki fark nedir soylermisiniz..bide internetten siparis veren arkadaslar hangi adresten siparis vermisler ve ne kadar guvenilir tavsiyelerinizi sabirsizlikla bekliyorum kazakistandan selamlar saygilar...

Abi maddi durumunu bilmiyorum ordaki fiyatlandırmayıda bilmiyorum ama Edgun Matador R3 orada vardır sanırım doğru mu ? Eğer imkanların elveriyorsa forumda en azından 1tane matador sahibi görmek çok güzel olurdu kendimiz kullanamasakta paylaşım görürdü gözümüz :)

Abi geçmiş olsun öncelikle can sıkıcı bi durum. Ama çöpemi atsak deyince gözden çıkardınız gibi geldi. Bence kurcalayın gözden çıkardıysanız. tamir edilebilir bir ihtimal ama ön mercek kapağını açmak zor ben bozulan dürbünümü açmıştım bayağı uğraşarak sonuç çöp oldu tabi :) Biraz ince iş elinizin yatkınlığına bağlı. Saygılar :)

Kullandığın saçma ne bilmiyorum ama daha ağır ve daha sert sacmalar şişe kırma sorununa çare olur. Crosman ultramagnum saçmayı deneyebilirsin hem daa sert hem de ağır bi saçmadır fiyat kalite oranıda iyidir memnun kalırsın ben crosman 1077 gibi bir tüfekle 30 metreden boş soda şişelerini her atışta kırdım. Saçma çok önemli yani tüfeğin kabahati yok :)