470in tipi 460 olsa mükemmel olucak.. 470 çok ağır yaw
fatih1907 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yaylılarda Güç ve hassasiyette ilk üçte gösterilir demistin 460 magnum için. Diger ikisi hangileri bu üçlemede?
-
Alıntı sahibi "fatih1907"
Abi grupların gayet basarılı ustalığını göstermişsin. Sana bi sorum olucak mod460 magnum düşünüyorum ama bunun kadar verimli olurmu bi fikrin varmı ?
Elbette olur, 460 magnum yaylı tüfekler içinde hassasiyeti ve gücü ile hep ilk 3 sırada gösterilen bir tüfektir.İlk üç sırasıyla hangileri ?
-
Abi grupların gayet basarılı ustalığını göstermişsin. Sana bi sorum olucak mod460 magnum düşünüyorum ama bunun kadar verimli olurmu bi fikrin varmı ?
-
Tüfeğe yaptığın makyaj mükemmel olmuş abi Farcry3 mü oynadın aynısı orda da yapılıyor yapmıştım ben cok hoş harbiden
-
bu baya iyimiş
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Aynen abi bunu diyecektim benden önce yapmışsın yapacağını bence fazlasıyla tatminkar Fx sonuçta
-
Şü sıralar Fxlerin pabucu damda geziyor sanki Herkes Hw AA Daystate hastası olmuş.. Bu karşılaştırma işini AA-HW-Datstate-Fxt12 şeklinde yapsanız olmazmı :)) Levent abi şaka bi yana Hwler güç ve tüp hacmi yüzünden soğuk durduğum bi silahtı ama senin gruplardan sonra Hwyi sevmeye basladım. Devamını getirmelisin saygılar..
-
1pompa 50mde isabet helal olsun
-
Vakit buldugumda yapıcam denemeye deger..
-
Sn. Getboga denediniz mi?
-
-
Denediniz mi hiç ? Denediyseninz sonuçları paylaşır mısınız..
-
Tabiki ateşliyle kıyaslanamaz ama bakır yerine Gamo raptor peletteki malzeme her neyse ondan kullanılsa nasıl olur ? Bu pelletler çok hafif deliciliği iyi olabilir ama hafiflik nedeniyle isabet beklenilecek bi pellet değil. Normal kurşun pellete bu malzeme uygulandığında namludaki kirlenmenin azalacağı ve daha yüksek hızlar elde edilebileceği kanaatindeyim. Yanlış mı düşünüyorum ?
-
Öncelikle iyi günler. Bu tabancalarda yivli silahlarda askeri tüfeklerde vs. Kullanılan bakır kaplamalı bulletler namluya sıvanmayı azaltıp sürtünmeyi ve fazla ısınmayıda önlüyormuş. Cıkış hızı ve merminin yivlere düzgün oturmasında katkısı oluyormuş bi çoğunuz zaten biliyorsunuzdur. Bunun pelletlere uygulaması nasıl sonuc verir. Bu şekilde üretilen pelletler varmı ? Bakır olması şart değil Gamo'nun ürettiği şu çıkış hızını %25 artırıyor denilen pelletteki malzemeyle kurşun peletin dışına kaplansa sağlıklı olur mu acaba? Bu konuda bilgisi olan ustalar yardımcı olur musunuz cok ilgimi çeken bi konu teşekkürler..
-
600 tl bütcen varsa W&S Special edition tüfeğim satılıktır sıfırı 350 400 arasında 200tlye bırakırım tahribat için bunu kullanırsın yanına bide x20 sub. alıp keyfini sürersin. karar senin ama gerçekten tahribatı iyidir araştırmalısın 400 tl artanla envanterini zenginleştiririm yerinde olsam. Saygılar
-
Engel çıkmaz umarım
-
Jsb extactan daha çok seviyor pro hunteri grupman mod 125canavarı için başarılı
-
Dürbünle mi atışlar?
-
Amacı bu zaten Bide isabetli olsa.. Gamo Pro Hunterle yaklaşık yarısı kadar küçülecektir. Ama elimde yoktu o an temin edebilirsem bide onunla deniycem Torun seviyo Gamo peleti
-
25m oturarak destekli crosman match pellet. Orta üstü rüzgarlı. ilk grupman çalışmam
[Resim Engellendi: http://b1211.hizliresim.com/13/6/fps4h.jpg]