Gerçekten güzel olmuş
fatih1907 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İlanın en altında shock falan yazıyodu bi oran verilmiş belli bi tepmeye kadar kaldırabiliyo sanırım ingilizcem pek iyi değildir Büyütmesini bilmemde aydınlığı ve görüş genişliği mükemmel olur gibi. Ama gereksiz
-
Modifiyeli airforceler için biçilmiş kaftan
-
Namlu çıkış hızını hiç ciddiye almayın. Önemli olan attığı saçmanın taşıdığı enerjidir. Mod 125 20fpe at44 40fpe civarı güce sahip. Adamlar hafif peleti 500ms hızla da atar ama bu yanıltıcıdır. Hatsanın ve biçok markanın pcpsi en güçlü yaylıdan güçlüdür. Saygılar
-
Hiçbirinde tecrübem yok ama yeni 460magnumlarda kurmakolu iyileştirmesi yapıldığını okumuştum eğer doğruysa yeni modeliyle değiştirmekte güzel olur aslında abi sonuçta bildiğin kullandığın tüfek
-
Asg 50 60 arası atıyor crosmandada aynı umarex nasıl acaba? Bu arada bende 5sn falan bekliyorum ama 20mde falan fark çok oluyor 45ten sonra
-
eline sağlık tüpler hangi marka?
-
Sarsılmazın namlusu ne güzelmiş öyle
-
Ben küçükken kuzenim kullanıyodu emektar bi hatsanla ama zarar veriyormuydu bilmiyorum. Namluya tam oturtmadan sür bakalım sıkı girerse kullanma bence rahat hatta boşluklu girecek ayarlamışlardır çünkü yoksa sert metali atamaz tüfek o şekilde
-
İstanbulda meydan avda elime aldığım oksayıpta bırakmak istemediğim bir tüfek hayırlı olsun hayran kalmıştım
-
Geçen açtığın konudan yola çıkarak maddiyat sıkıntısı çekiyorsun bence dampaya boşuna para verme pcpler dürbün bozmaz bikez atış yap anlıycaksın demek istediğimi dampaya vereceğin parayı ekleyip dürbün modelini yükseltmen daha mantıklı olur
-
Airforce namluları nasıl kalite olarak ?
-
Bu sorular benim kafamıda uzun zaman meşgul ettkten sonra bir condor sss 5.5 temin ettim. Zamanla cevaplarını bulmayı düşünüyorum. Nasıl olsa güç ayar düğmesi var ve modifiye konusunda üzerine silah yok.
+1 Birde şarjör olayı gelse bu tüfeklere tadından yenmez Birde buluşma fotoğraflarının birinde Fx gladiatorun arka tüpünü bu tüfeğe takmışlardı çok daha güzel durmuş ona benzer birşey standart olsa çok daha güzel olucak
-
Gerçekten yakışıklı tüfek webley rideri nekadar itici bulsamda longbow güzel tüfek umarım bulursunuz
-
Öyle bi emektarla gayet güzel bence eline sağlık abi
-
Sabah girdigimde göremedim telefonla girmiştim. Yakışıklıymış maaşallah
-
Regulatör olayı Aa veya fxte bile standart değil ama kalitesinden kimse şüphe etmez (genel olarak) hatsan standart üretim yapabildiği gün olmuş demektir at44var 50tek delik at44var 3cm grup kalite kontrol ve tasarım işinin üzerine düşseler çok daha güzel olacak.
-
Güle güle kullan fotoğraf isteriz acilinden
-
-
Eline sağlık tamamen sıkılıyken 16graini kaç fps ile atıyor bide kaç stabil atıyor ?