Bu arada mod125 at-44ten güçlü değildir atış yaparken öyle bi his verir sarsıntıdan dolayı ama at-44 gücü kısılmadıysa yaklaşık 2kat daha güçlüdür mod 125ten. Yanlış yönlenme olmaması açısından ekleyeyim dedim saygılar
fatih1907 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Şekli şekil olmuş muzzle breake falan sanki barret .22cal olan gerçekten iyiymiş o rüzgarda o grupman zor bence
-
Çok şanslısınız güzel organizasyon
-
.45acp diye geçen mühimmat değil mi bu ?
-
Gerçekten güzel silah ama
-
Daha önce bir iki atış yapmış birisi olarak dediklerinize katılıyorum ama 3-9 dürbün bi süre sonra az gelicek çünkü 100metre üzerine de rahatlıkla atarsınız ileride yeterki tüfeğin sevdiği peleti bulun Güle güle kullanın beğenmenize savindim
-
Bitince bağımlısı olduğum Supernatural'daki 1911gibi olucak hatta daha güzel Eline sağlık abi.
Sakıncası yoksa merak ediyorum bu 1911in efsane olma nedeni nedir bi ak47 basitlik ve ucuzluk yönünden efsane mesela bu tabancayı efsane yapan özellik nedir ? Saygılar..
-
Dogru abi sedef pahalı olur. O deseni verelicecek ojeler var onunla desen verip üstüne koruyucu maksatlı parlatıcı bişey sürülürse güzel bi taklit olabilir ilerde alırsam bi tabanca deniyecem aklıma yattı
-
Abi eline sağlık güzel olmuş. Aklıma bişey geldi ama ne kadar masraflı olur bilemiyorum. full sedef yapılsa nasıl olur sadece bi fikir çok beğeniyorum sedef kabzeyi 1911e yakışacağını düşünüyorum
-
Bendeki namludan kaliteli olduğu kesin ama ben gelişme görüyorum hatsanda hemen hemen her türlü etek genişliğinde pelet attım kullanmadığım pelet çok azdır o tüfekte hiç birinde sizdeki gibi düzgün yiv izi olmadı vasattı namlusu ondan 25m grupmanı 3 ila 10 cm arası değişiyordu saçmasına göre 3cm grubuda 25grainlik jsb verdi e versin bi zahmet o ağırlığa Neyse kusura bakma konuna tecavüz ettik iyi akşamlar
-
Anlaşılmamı
-
Öğrenmiş oldum tesekkürler
-
Namlu kaliteli bişeye benziyor tahtanın üzerindeki saçmadan yiv set izleri çok düzgün lw gibi Rossi namluyu ilkkez sizden duyuyorum tüfeğiniz 2013 mü belki yeni çıkmıştır
-
Grupman güzel elinize sağlık. Bende webley scot special edition (torpedo 155 fasonu) var 2008yapımı galiba onunla ne peletler denedim 25 mde bile bunu anca yapıyordu. Yeni üretimlerin hepsinde var mı bu isabet artışı yoksa mod99 95 85 türevinde mi ?
-
Bu beyefendiyi evin önlerinde dolanırken bulduk bideri bi kemik kalmış. Bikaç sefer besledik şimdi gitmez oldu baktık tasmasıda var alıkoyduk sahibi bulununca teslim edeceğiz. Av sırasında falan kayboldu galiba çok uysal bi köpek Sanırım İngiliz setter işten anlayanların yorumunu bekliyorum
[Resim Engellendi: http://u1312.hizliresim.com/1j/v/vxn5j.jpg]
[Resim Engellendi: http://u1312.hizliresim.com/1j/v/vxn7s.jpg]
[Resim Engellendi: http://u1312.hizliresim.com/1j/v/vxn82.jpg]
-
Eline sağlık kardeşimde yine aynı tartışmalar başlıycak şimdi keşke hedef kağıdına atsaymışsın bu sefer
-
Geçmiş olsun
-
Hatsan gerine gerine yazmış sitesinde pcp silahlarımızın eşsiz özellikleri diye. Orda yazıyordu namluya 2 saçma yüklemeyi önleyici sistem var diye. Ya sendeki çalışmıyor yada sıkıntı başka. Servisi aramak en iyisi. Kolay gelsin can sıkıcı bi durum.
-
Konuyu hortlatmak gibi olmasın da. Düşünceler güzel ama havalı silahla uğraşan bizlerin yanında avcılıkla uğraşanlar çok daha fazla biz bi pelet atıyoruz ort 1gram av tüfeğinden cıkan ortalama kurşun kaç katı bunun kaldı ki tek kurşunu geçtim saçmalar gölde falan kalıyor illaki buna ne yapılacak ki. Su canlıları direk etki görüyor dolaylı yoldanda onları tüketen bizler. Yani tabi biz elimizden geldiğince toplayalım değerlendirelim ama av tüfeklerinin verdiği zarara göre bizimkiler devede kulak. 10tane slug kurşun 1kutu pelet gibi düşünün bu kirlenme kaçınılmaz maalesef...
-
Silaha sahip olanlar gerekli açıklamayı yapacakdır bence atmasa bile pişman olmazsınız fx kalitesi standardı yüksek bi marka kullananlarda çok isabetli diyor bullet konusundaki merakımızda giderilirse imkanınızda varsa neden alınmasın